Modni rezime Wimbledona: Pojavila su se neka legendarna imena, pogledajte tko nas je oduševio
Modni rezime Wimbledona: Pojavila su se neka legendarna imena, pogledajte tko nas je oduševio

Modni rezime Wimbledona: Pojavila su se neka legendarna imena, pogledajte tko nas je oduševio

Nedjelja, 14. srpnja je bio zadnji dan ovog sportskog spektakla, što znači samo jedno: vrijeme je za pregled modnih kombinacija celebritija koji su posjetili Wimbledon. Uobičajeno je da na Wimbledon dolaze celebritiji i engleska elita, a ako ste očekivali tenniscore estetiku, gadno ste se prevarili. Wimbledon je sinonim za quiet luxury. 

Sienna Miller se odlično uklapa u Wimbledon estetiku

Ultimativna Chloe djevojka, Sienna Miller, za Wimbledon 2024. se odlučila za “polka-dot” set koji se sastoji od suknje i košulje. Miller smo navikli viđati u puno boljim izdanjima, ovo je jedna od njenih dosadnijih verzija. No, Wimbledon ipak nije modni događaj, već sportski (Go, Donna!). S druge strane, imamo Nicole Scherzinger. Pjevačica koja je poznata po svojem prirodnom seksipilu i njeguje “femme-fatale” look. Ona se pojavila u pripijenoj krem haljini koju je obogatila minimalnim zlatnim nakitom. Salma Hayek je na Wimbledon došla sa svojim mužem, François-Henrijem Pinaultom. Pinault je vlasnik Keringa, korporacije u čijem su vlasništvu brendovi poput Guccija, Saint Laurenta, Balenciage… Hayek se odlučila za mornarski pristup, no ipak joj je muž vlasnik Guccija, tako da bi bio grijeh ne imati jednu Gucci Jackie 1961 torbicu. I vi biste učinili isto.

Sienna Miller Wimbledon
Sienna Miller
Nicole Scherzinger Wimbledon
Nicole Scherzinger
Salma Hayek Wimbledon
Salma Hayek
Salma Hayek i François-Henri Pinault Wimbledon
Salma Hayek i François-Henri Pinault

Ima li David Beckham loš dan?

Vicky je jedna sretna žena! Iako je David fan Dior i Loro Piana odijela, ovog puta se odlučio za Boss. Budimo realni, da je kupio odijelo na Hreliću, izgledao bi jednako dobro. Ok, dosta hvalospjeva, pogledajte fotografije. Keira Knightley u bijeloj haljini sa slamnatim šeširom djeluje kao da nakon Wimbledona ide u Provansu. To nije kritika, već jednostavno tako djeluje. Izbor haljine uz dodatak šešira je sasvim korektan. Poppy Delevingne je poznata po svom dobrom stilu, tako da ni ovog puta nije razočarala. Ralph Lauren odijelo je odličan izbor za ovu manifestaciju.

David Beckham Wimbledon
David Beckham
David Beckham Wimbledon
Keira Knightley Wimbledon
Keira Knightley
Poppy Delevingne Wimbledon
Poppy Delevingne

“The Royal Box”

Dobro je znano da članovi kraljevskih obitelji nisu poznati po svom istančanom stilu. Logično je da im moda nije na listi prioriteta, a i uz silna pravila i protokole, jasno je zašto se ne smiju pojavili u bilo čemu. Princeza Beatrice, kraljica Camilla i princ Albert su uveličali Wimbledon 2024. svojim dolaskom, ali modno se nisu iskazali. Hm, što bi princeza Diana obukla?

Princeza Beatrice Wimbledon
Princeza Beatrice
Kraljica Camilla Wimbledon
Kraljica Camilla
Princ Albert Wimbledon
Princ Albert

“Nosi mi se bijela boja..” – I Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren ima tu čast da je već 19. godinu za redom službeni sponzor za Wimbledon uniforme. Što znači da oblači i sve “ballboys” i “ballgirls” na terenu. Što je i logičan izbor, s obzirom na to da Ralph Lauren signature stil  i jesu polo majice, a što više govori “tenis” od polo majci? A za više “fashion” kombinacije, Ralph Lauren je obukao i neke celebritije. Zendaya i Glenn Close su nam favoriti!

 

Zendaya Wimbledon
Zendaya

Svi žele biti dio Wimbledona

… Sad, koliko zapravo znaju pravila tenisa i koliko ga prate – nije na nama da sudimo. Od svih sportova i manifestacija, Wimbledon bi bio sportska verzija Met Gale. Zato se i brojni celebritiji odazovu jer je to mjesto na kojem želite biti viđeni. Recimo, Charli XCX ćemo sada često viđati na svim događanjima jer promovira svoj novi album “Brat”. A ako ste mislili da nikada nećete vidjeti Tom Cruisea i Central Ceea na istom mjestu, varate se. Pogledajmo tko se još pojavio.

Tom Cruise Wimbledon
Tom Cruise
Hugh Jackman Wimbledon
Hugh Jackman
Central Cee Wimbledon
Central Cee
Pink Wimbledon
Pink
Anya Taylor Joy Wimbledon
Anya Taylor Joy

Nakon modnih, prođimo i sportske vijesti

Naša Donna Vekić je ipak izgubila meč protiv talijanke Jasmine Paolini, ali ne sumnjamo da ju čeka blistava budućnost. Mi smo iznimno ponosni što je dogurala tako daleko i pratit ćemo ju u daljnjoj karijeri. 14. srpnja je bio zadnji dan ovog sportskog spektakla, a ovogodišnji pobjednici Wimbledona su Carlos Alcaraz i Barbora Krejcikova. Ipak, najviralniji trenutak je bio pojavljivanje Kate Middleton na finalu Wimbeldona. Spekuliralo se hoće li se pojaviti, s obzirom na to da je ona ta koja pobjedniku uručuje trofej. Kate se ipak pojavila, pobjedniku uručila trofej i tako zaključala još jedan Wimbledon.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori