Supreme x Nike imaju nove tenisice, ali ne znamo ni kako bismo ih opisali
Supreme x Nike imaju nove tenisice, ali ne znamo ni kako bismo ih opisali

Supreme x Nike imaju nove tenisice, ali ne
znamo ni kako bismo ih opisali

Izgleda da vijesti o modnim suradnjama, pogotovo ako je u pitanju obuća, ne prestaju stizati. Najunosnija suradnja je sigurno bila ona od adidasa i Wales Bonner, a adidas je sneaker game ljestvicu postavio vrlo visoko. Najaktualnija takva suradnja je Converse x Isabel Marant, kojoj predviđamo veliki uspjeh. I onda je došla Supreme x Nike suradnja.

Supreme x Nike tenisice dolaze u tri varijante

No, zapravo nam ne treba nijedna. What are those? je bila prva misao kada smo vidjeli ove tenisice. Ili natikače? Ili neki fusion natikača i tenisica? U svakom slučaju, Supreme i Nike predstavili su novu verziju Clogposite tenisica uz koje idu i čarape, odnosno Crew Sock. Tenisice dolaze u tri boje, a svaki par prate i čarape u istim bojama. Tako ćete imati priliku kupiti Supreme x Nike tenisice u crnoj boji, kombinaciji zelene, crvene i bijele boje i zadnji model, koji dolazi u žuto plavoj varijanti.

Supreme x Nike suradnja
Supreme x Nike suradnja
Supreme x Nike suradnja
Supreme x Nike suradnja
Supreme x Nike

Hoće li ljudi stvarno nositi Supreme x Nike tenisice?

Pa, vjerojatno hoće. Jedan od trendova na kojem modni insajderi baš inzistiraju je trend “ružno lijepih” cipela. Ili možda Supreme pokušava što duže jahati val relevantnosti nakon prodaje brenda drugoj korporaciji, točnije Luxottica Grupaciji. Tenisice možda nisu najljepše, ali prema onome što piše na službenoj Supreme stranici, trebale bi biti jako udobne. Pa barem da pokriju jednu kategoriju. Imaju gumenu potplatu, mrežasti otvor sa strane i “jezik” od neoprena. Dizajn potpisuje Aldo Drudi, talijanski dizajner koji je već prije surađivao s Supreme. Njegov dizajn je inspiriran motorsportom, tako je radio dizajn za Ducati i kacigu za Antonija Giovinazzija, talijanskog vozača Formule 1 za momčad Alfa Romeo.

Supreme x Nike suradnja
Supreme x Nike suradnja
Supreme x Nike

Foto: Supreme, Instagram

Učitati još
Zatvori