Lady Gaga i Joaquin Phoenix stigli su u Veneciju uoči premiere filma Joker: Folie à deux
Lady Gaga i Joaquin Phoenix stigli su u Veneciju uoči premiere filma Joker: Folie à deux

Lady Gaga i Joaquin Phoenix stigli su u Veneciju uoči premiere filma Joker: Folie à deux

Čim smo 28. rujna 2024. otvorili vrata novom izdanju Filmskog festivala u Veneciji, čini se da je uzbudljivije nego ikad prije. Pored premijera svih vrhunskih filmova i crvenog tepiha, naglasak je i na zanimljivim i upečatljivim kombinacijama omiljenih slavnih zvijezda. Tako smo već popratili glamurozne kreacije s crvenog tepiha te izdvojili omiljene, a sada su na red stigli oni ležerniji street style lookovi. Ako vas zanima što je nosila Angelina Jolie, a s kim je došao Brad Pitt, nastavite čitati.

Fun (boat) night out

George Clooney i njegova supruga Amal te Brad Pitt i njegova nova djevojka Ines de Ramon viđeni su jučer navečer u restorani te na brodu. George i Brad su bili glavne zvijezde crvenog tepiha, ali i gdje god su se pojavili u gradu. Videa njihovih zabavnih interakcija pred kamerama obišla su svijet i definitivno su napravili hype oko novog filma Wolfs.

Filmski festival u Veneciji
George Clooney, Brad Pitt, Amal Clooney i Ines Ramon
Filmski festival u Veneciji
Brad Pitt i George Clooney

Joker crew

Pažnju je privukla i cijela glumačka postava novog nastavka Jokera. Lady Gaga je stigla u Veneciju s (još uvijek navodnim) zaručnikom Michaelom Polanskyjem, kao i Joaquin Phoenix kojeg će na premijeri podržati Rooney Mara. Željno iščekivani Joker: Folie à deux prvi put će biti prikazan 4. rujna, gotovo točno pet godina nakon premijere prve uspješnice na istom mjestu.

Lady Gaga i Michael Polansky Venice Film Festival 2024
Lady Gaga i Michael Polansky
Joaquin Phoenix i Rooney Mara
Joaquin Phoenix i Rooney Mara

Fashion icon is back

Angelina Jolie rijetko iskazuje svoje street style lookove za paparazzije, a jučer smo dobili čak dvije ležerne kombinacije. U prvom looku, Angelina je gotovo cijelu kombinaciju sakrila s dugim balonerom kratkih rukava te stilizirala visoke kožne čizme u špic. Druga, nešto svečanija kombinacija je uključivala maxi opuštenu haljinu u kaftan stilu koju je Angelina ukrasila remenom te tako naglasila svoji struk. Look je upotpunila crnim detaljima u vidu štikla, kožne clutch torbe i sunčanih naočala. So effortless and chic.

Street style lookovi Venecija
Angelina Jolie
Street style lookovi Venecija
Angelina Jolie

Tko kaže da ležerna klasika nije kul?

Taylor Russell već neko vrijeme vodi ulogu modne ikone, te svakom street style kombinacijom nas dodatno oduševi i inspirira. Taylor voli birati bezvremenske klasike te kreirati jednostavne i ležerne kombinacije koje onda osvježi s cipelama i šarmantnim modnim dodacima. U ovom slučaju dosadan look traperica i bijele majice, Taylor je začinila slatkim kitten heels cipelama i maramom koju je zavezala oko glave. Look je upotpunila kožnom jaknom i chic sunčanim naočalama, a mi smo in love.

Street style lookovi Venecija
Taylor Russell

Vintage Romance

Olivia voli mikro trendove i urban stil odijevanja, ali ovoga se puta stilom odlučila vratiti u 80-te te rekreirati romantičan i ženstven vintage look. Haljina s cvjetnim motivima te 3D ružom na prsima pravi je pogodak, a naočale su dodale dašak chic i effortless vibre.

Filmski festival u Veneciji
Olivia Rodrigo i Louis Partridge

School uniform can be chic

Jenna Ortega se zasigurno inspirirala školskom uniformom, te prezentirala šarmantan dnevni look. U fokus je stavila karirani blejzer naglašenih ramena, te ga stilizirala na mini plisiranu suknju i casual topić te chic koledžice u trendi bordo nijansi. Street style je upotpunila oversized kožnom torbom koja je potvrđeni hit jeseni.

Street style lookovi Venecija
Jenna Ortega

Favorite boho girl is here

Model, it djevojka i sestra Care Delevingne, Poppy Delevingne se odlučila za profinjen i chic look u boho stilu. Opuštene bijele hlače i rupičasti topić s volanima krasi matching bijela boja, a velika clutch torba od brušene kože osvježila je cijeli look te preuzela ulogu neutralnog pop of color detalja.

Street style lookovi Venecija
Poppy Delevingne

Crno-bijeli svijet

Nismo sigurni jesu li Tim Burton i Monica Bellucci planirali koordinirati kombinacije ili se to dogodilo sasvim slučajno. Chic i profinjen look Monica je kreirala sa strukiranim bijelim odijelom i crnom košuljom, a kao kul detalj je stilizirala sunčane naočale. Gotovo identičan outfit, samo monokromatsko crni, nosio je i Tim Burton.

Street style lookovi Venecija
Tim Burton i Monica Bellucci

Vintage look

Pod utjecajem talijanske mode, Sigourney Weaver ovoga se puta odlučila za šarmantnu kombinaciju u vintage stilu. Statement košulju s razigranim printom stilizirala je na bijele lanene hlače te dodala šešir i naočale.

Street style lookovi Venecija
Sigourney Weaver

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori