Haljina boje čokolade iz nove La jupe kolekcija odmah ide na našu listu želja
Haljina boje čokolade iz nove La jupe kolekcija odmah ide na našu listu želja

Haljina boje čokolade iz nove La jupe
kolekcija odmah ide na našu listu želja

Iako smo posljednjih mjeseci često maštali o bijegu na jug, dugom toplom ljetu i mirnim morskim uvalama, već dolaskom prvih kiša poželjeli smo se zavući u svoj topli dom. Priznali to sebi ili ne, kao da smo jedva čekali ponovno se vratiti u rutinu, užurbanost života i neke nove početke. Automne d’Amour jedan je od novih početaka modnog brenda La jupe kojeg potpisuje Sanja Dujmović. Riječ je o novoj jesenskoj kolekciji brenda koji već deset godina osvaja regiju svojim jedinstvenim modnim izričajem, slaveći izvornu žensku ljepotu. Koja je to “it” haljina u boji čokolade za kojom su poludjele fashionistice te koje nove romantične modele donosi njihova jesenska kolekcija, donosimo u nastavku.

Smeđa La jupe haljina
Smeđa La jupe haljina - Sophie

Draž novih početaka

Kroz desetljeće nastanka, brend La jupe postao je prepoznatljiv po svojim jedinstvenim, ručno rađenim haljinama, koje unose dašak glamura, profinjenosti i pariškog štiha u svaki stil. Kolekcija Automne d’Amour nastavak je stvaranja upravo takve ljepote umjetnosti. Mlada, pomalo i samozatajna dizajnerica Sanja Dujmović, ovog puta inspiraciju je pronašla u osjećaju stvaranja i iščekivanja nečeg novog, onog što donose prve kiše i hladniji jesenski dani.

Jesen za mene uvijek označava novi početak i priliku da unesem svježu, pozitivnu energiju u sve sto radim. Ova sezona me inspirirala da kroz novu kolekciju prenesem taj osjećaj promjene i topline, koristeći bogatije boje i ugodnije materijale. Iako su naše haljine oduvijek bile sinonim za posebne prilike, u ovoj kolekciji željela sam dodatno naglasiti njihovu nosivost, ostajući i dalje vjerna našoj romantičnoj estetici. – izjavila je osnivačica brenda La jupe.

Smeđa La jupe haljina
La jupe - Magda
Smeđa La jupe haljina
La jupe - Adele
Smeđa La jupe haljina
La jupe - Nina
Smeđa La jupe haljina
La jupe - Ellie
Smeđa La jupe haljina
La jupe - Lea

Smeđa La jupe haljina koju svi žele

Iako nenametljivi koloriti imaju status klasika u jesensko-zimskoj sezoni, uvijek nas iznova iznenadi lepeza njihove raskoši. Upravo zemljane jesenske boje – boja vina, čokolade i lješnjaka, maslinasto zelena i bež boja, protežu se cijelom novom kolekcijom. Precizno definirane siluete, kvalitetne tkanine i bogati detalji čipke odražavaju jedinstvenost svakog pojedinog modela. Ipak, ono što ovu kolekciju čini drugačijom od dosadašnjih jest njihova nosivost, praktičnost i prilagodljivost modela. Haljine su dizajnirane za različite prigode, bilo da se radi o neformalnom druženju, poslovnom sastanku ili romantičnoj večeri. Za favorita se već nametnula elegantna smeđa La jupe haljina u dvije nijanse – čokoladnoj i boji tamnog lješnjaka, Pastelni tonovi, koji su već prepoznatljiv potpis dizajnerice, prisutni su u dva modela haljina koje odišu nježnošću i romantikom. Za ljubiteljice klasike tu je i nezaobilazna ‘mala crna haljina’, idealna za nadolazeće koktel zabave i svečane prigode.

Cjelokupna jesenska kolekcija premijerno je dostupna u novootvorenom modnom utočištu Zagreba, La Jupe showroomu (Karinska 2). Otvoren početkom godine, showroom je vrlo brzo postao omiljena destinacija za sve ljubitelje profinjenosti i jedinstvenog dizajna. Kako bi se svakom posjetitelju osigurao personaliziran pristup, posjet je potrebno unaprijed dogovoriti putem e-maila: info@lajupe.info.

Smeđa La jupe haljina
Smeđa La jupe haljina
Smeđa La jupe haljina
Smeđa La jupe haljina

Foto: PR

Učitati još
Zatvori