Oduvijek ste htjeli neki SKIMS komad? U tijeku je mega sniženje i sad je pravo vrijeme da ga nabavite
Oduvijek ste htjeli neki SKIMS komad? U tijeku je mega sniženje i sad je pravo vrijeme da ga nabavite

Oduvijek ste htjeli neki SKIMS komad? U tijeku je mega sniženje i sad je pravo vrijeme da ga nabavite

Sniženja stižu sa svih strana, a mi pokušavamo ne bankrotirati prije summer getawaya. Kako pobjeći na tropsku destinaciju ili našu predivnu obalu bez atraktivnih novih kupaćih kostima i ultimativnih skintight haljina? Već smo prošli cijelu sniženu ponudu vodećih high street brendova te izdvojili favorite vrijedne kupnje. No, jedno sniženje posebno nam je zapelo za oko. Radi se o velikom SKIMS ljetnom sniženju gdje su poznati basic odjevni komadi s vrhunskom kvalitetom sniženi čak i do 50%.

U nastavku smo kreirali SKIMS listu želja za ljeto. Sve od badića, shapeweara, donjeg rublja, bodija te uskih haljina i klasičnih majica.

Uspjeh SKIMS brenda

Dok su Kardashiani poznati po lansiranju raznovrsnih brendova, bilo u modnom, beauty, skincare ili gastro sektoru, jedan brend poznate Kardashian sestre se posebno proslavio i postao ozbiljan modni kompetitor na sceni. Kim Kardashian je iskoristila problem manjka shapewear odjeće u industriji, te od toga napravila milijardersku firmu pod nazivom SKIMS. Proizvodi se posebno ističu svojom kvalitetom, savršenim krojem te bogatom ponudom. SKIMS nudi sve što svaka djevojka treba – divne basic majice, razne bodije, maxi uske haljine, te loungewear i donje rublje. Uz to, brend su dodatno su proslavili i kupaći koji spajaju jednostavnost i modernost na seksepilan i ženstven način.

SKIMS komadi za neprestano nošenje

Ljetna sniženja su idealno vrijeme za iskoristiti niže cijene i pristupačnije ponude kako biste si kupili korisne i praktične odjevne komade koje ćete neprestano nositi. Za pratitelje quiet luxury stila to su vjerojatno klasične košulje, lanene hlače ili elegantne sandale, dok su za ljubitelje maksimalizma to šljokičaste torbice, razigrani setovi te otkačene balerinke. No, određenu odjeću svi nosimo i trebamo a to su upravo capsule komadi koje SKIMS nudi – bijeli T-shirtovi, klasični bodiji, trenirke, pamučni topići i grudnjaci te gaćice. Isto tako imaju i divne badiće za sunčanje. A sve komade prati vrhunska kvaliteta i savršen dizajn.

U nastavku otkrijte što sve krasi SKIMS sniženje.

SKIMS sniženje

Sve izdvojene komade možete pronaći na službenoj SKIMS stranici ili klikom na link.

Foto: SKIMS, Instagram (@skims)

Učitati još
Zatvori