Rihanna ima novu kolekciju donjeg rublja u kojoj ćete se osjećati kao boginja
Rihanna ima novu kolekciju donjeg rublja u kojoj ćete se osjećati kao boginja

Rihanna ima novu kolekciju donjeg rublja u
kojoj ćete se osjećati kao boginja

Rihanna radi punom parom. I dalje ne aktivno na novom albumu, ali zato je svu svoju kreativu usmjerila prema vlastitim brendovima kozmetike i donjeg rublja. Nakon što je u lipnju najavila novi dodatak Fenty obitelji i to u obliku preparata za kosu, Rihanna je izbacila novu kolekciju za brend donjeg rublja Savage x Fenty, koju je nazvala Soft n’ Savage.

Savage x Fenty je u rebrandingu?

Rihanna je preko Instagram videa najavila svojevrstan rebranding Savage x Fenty brenda. Video prati nju u smeđem donjeg rublju s krznenim kaputom kako hoda i tiho šapuće My body, my feelings, my being… Rebranding je možda prejaka riječ. Novi početak Savage x Fenty se više može opisati kao rast brenda, ali i same Rihanne. Ipak je i Riri sada majka dvoje djece i njen svjetonazor se ipak malo promijenio. Isti primjer možemo vidjeti i kod A$AP Rockyja, koji je nedavno bio zvijezda Bottega Veneta kampanje sa svojim sinovima.

Nova kolekcija nije ostala imuna na animal print

Kada je prvi put izbacila liniju donjeg rublja, to je bio raskoš dizajna, uzoraka, modela… I sve je to uokvirila odličnom revijom o kojoj se pričalo još danima. Sada imamo priliku gledati nešto mirniju Rihannu, tako da nova kolekcija Soft n’ Savage odražava i promjenu u njenom načinu života i želju da pruži nešto novo svojim klijentima. Nakon odvažnih i glasnih kolekcija donjeg rublja, dobili smo kolekciju koja odiše senzualnom lakoćom. No, nemojte se bojati – Rihanna je i dalje modno osviještena i prati trendove, tako da se kolekciji možete vidjeti i donje rublje s animal printom. Naglasak je ipak na neutralnim tonovima, a da Riri misli na inkluzivnost brenda – dokazuje i činjenica da svaki komad donjeg rublja dolazi u nijansama od nude do crne.

Soft n Savage Fenty
Honey nude
Soft n Savage Fenty
Suga beige on the prowl print
Soft n Savage Fenty
Brown sugar nude
Soft n Savage Fenty
Black caviar
Soft n Savage Fenty
Sweet latte nude
Soft n Savage Fenty Drama pink
Drama pink

Foto: Savage x Fenty, Instagram (@savagexfenty)

Učitati još
Zatvori