Još niste pronašli torbu za ljeto? Pogledajte novu kolekciju domaćeg brenda Raw Bag
Još niste pronašli torbu za ljeto? Pogledajte novu kolekciju domaćeg brenda Raw Bag

Još niste pronašli torbu za ljeto? Pogledajte novu kolekciju domaćeg brenda Raw Bag

Možemo se složiti da Tote torbe svoju najveću popularnost steknu tijekom ljeta. Praktične su i u njih stane sve što vam je potrebno za odmor na plaži. A stvar postane još bolja kada jedan domaći brend izbaci kolekciju Tote torbi. Što nam je Mirjam Krajina pripremila u novoj kolekciji “RAW RIVIERA”?

RAW RIVIERA

Domaća dizajnerica i kostimografkinja Mirjam Krajina predstavlja hit ljetnu torbu simboličnog naziva “RAW RIVIERA”. Riječ je o Tote modelu torbe koja je napravljena od uzorka karakterističnog za Francusku Rivieru. Dizajnericu je inspirirala ideja da materijal za tende i suncobrane u kombinaciji sa prirodno štavljenom kožom preseli u ceker za ljeto. Materijal je specifičan po tome što je napravljen kako bi egzistirao na slanom zraku i na ekstremnoj sunčevoj svjetlosti.

RAW Riviera Bag
RAW Riviera Bag

“Zgužvati u kofer i pobjeći iz grada”

Raw Bag je jedinstven brend na domaćem tržištu koji njeguje estetiku neočekivanog i zgužvanog. Posebnost koji brend promovira svakako je činjenica da je svaka njihova torba concept torba koja reflektira život onoga tko je nosi. Nova hit torba iz RAW RIVIERA kolekcije prati manifesto brenda jer jedva čeka biti izložena soli i suncu te se ne boji šarmantne patine koja će s vremenom ocrtavati život individue koja je koristi. Kolekcija se sastoji od dva Tote modela torbi koji dolaze u klasičnim ljetnim uzorcima u plavoj i žutoj verziji. RAW RIVIERA kolekcija stavlja naglasak na slobodu i putovanje te služi za, kako sama dizajnerica kaže: “Zgužvati u kofer i pobjeći iz grada”.

Raw Bag nova kolekcija torbi
RAW Riviera Bag
RAW Riviera Bag
Raw Bag nova kolekcija torbi

Domaći dizajn koji polako osvaja Europu

Dizajn RAW BAG® torbi je savršena spona između inovativnog koncepta, istraživanja novih principa u cirkularnoj ekonomiji i vječnog stila. Vizualni identitet kampanje i fotografije potpisuje fotografkinja Lara Buljubašić, koja je za ovu kampanju u objektiv uhvatila predivne trenutke hrvatskih otoka. Jedinstven RAW BAG® koncept i kvaliteta prepoznata je i izvan granica Hrvatske. Pa postoji mogućnost da će te na RAW BAG® torbe naletiti u concept dućanima u Firenzi, Amsterdamu,Veroni, Parizu… Za sve dodatne informacije i priču o zanimljivom konceptu torbi možete pronaći na profilu @raw__bag, a mi se nadamo da smo vam potragu za ljetnim torbama barem malo olakšali.

Učitati još
Zatvori