Zagreb je dobio novu premium optiku koja po prvi puta dovodi neke od najtraženijih svjetskih brendova
Zagreb je dobio novu premium optiku koja po prvi puta dovodi neke od najtraženijih svjetskih brendova

Zagreb je dobio novu premium optiku koja po prvi puta dovodi neke od najtraženijih svjetskih brendova

Zagreb je dobio novo mjesto za sve ljubitelje vrhunskih modnih dodataka koji savršeno uokviruju lice i štite vid. Na adresi Praška 4 otvorena je optika Optoteka. Ona u Hrvatsku dovodi neke od najtraženijih svjetskih brendova. Jedinstveni asortiman u čijem su centru ponude prestižne marke Bugatti, Ic! Berlin, Jacadi, Nina Mûr, Lancel i Oscar Mamooi te vrhunska tehnologija za mjerenje dioptrije, spremno će dočekati svakoga tko traži visokokvalitetnu uslugu i vrhunski dizajn s modernim potpisom.

Za uređenje luksuznog prostora ove optike koja se smjestila u sklopu Met Boutique Hotela na samom zagrebačkom glavnom trgu, zaslužan je arhitektonski ured Ivanišin Kabashi. Dizajn izloga potpisuje poznati umjetnik Saša Šekoranja.

Optoteka

U fokusu dizajna interijera optike kombinacija je drveta, betona, stakla i petrolej boje. To sve povezuje u ugodnu i estetski privlačnu cjelinu. Tu se nalaze i izolirane pozicije s istaknutim proizvodima za bolju preglednost dijela ponude. Uz personalizirani pristup te radi najboljeg mogućeg iskustva kupovine, to i ostatak ponude svatko može slobodno pogledati i isprobati bez ometanja.

Optoteka

Prvi puta dostupni u Hrvatskoj – Bugatti, Nina Mûr, Oscar Mamooi…

Bugatti, kao jedan od najluksuznijih svjetskih brendova, danas stoji iza nekih od najmodernijih i najtraženijih modela sunčanih naočala. Njih potpisuje Larry Sands. S više od 60 godina iskustva u modnoj industriji, tijekom kojih je u svojoj karijeri dizajnirao naočale i kolekcije za neke od vodećih svjetskih modnih kuća. Srebro, 18 karatno zlato i karbonska vlakna samo su neki od materijala od kojih nastaju sunčani modeli. Zanimljivo je da su tehnike pri proizvodnji naočala korištene i pri proizvodnji modernih Bugattijevih modela automobila. Bugatti naočale dolaze u tvrdom premium pakiranju s kožnom zaštitnom kutijicom, platnenom torbicom te finom tkaninom za poliranje leća.

Optoteka
Optoteka

Naočale s potpisom Nina Mûr karakterizira spoj kvalitetne izrade i tehnologije, a poznate su po tome što su potpuno ručno rađene u Španjolskoj i to od čistog drveta. Francuski brend Lancel donosi spoj modernog dizajna i klasike, talijanski brend Oscar Mamooi oduševljava odvažnim, asimetričnim okvirima od kojih je svaki svojevrsno umjetničko djelo, naočale njemačkog brenda Ic! Berlin ručno su izrađene i kombiniraju ekskluzivne materijale s najboljom kvalitetom, a francuski Jacadi sa stilom pruža zaštitu dječjim očima. U ponudi su i modeli brendova kao što su Loewe, Celine, Lanvin, Tom Ford, Robert La Roche, Max Mara i drugi.

Optoteka
Optoteka

Najnovija Zeiss tehnologija za specijalistički pregled vida

Optoteka je jedna od samo pet optika u Hrvatskoj koja koristi najnoviju Zeiss inovativnu tehnologiju – iProfiler i Visufit 1000. Ova vrhunska tehnologija omogućuje najpreciznije mjerenje vida i personaliziranu izradu dioptrijskih naočala, pružajući klijentima neusporedivu jasnoću vida i udobnost. iProfiler uređaj analizira oči, utvrđuje nedostatke vida te tako stvara vizualni profil na temelju kojeg se mogu odrediti najbolja moguća dioptrija i leća koja savršeno odgovara oku. S druge strane, visoko napredan uređaj Zeiss Visufit 1000 pomaže kod mjerenja dioptrije i odabira savršenog okvira za naočale. Koristi se digitalnom tehnologijom kako bi precizno mjerio parametre vida, uključujući dioptriju, udaljenost između očiju i visinu očiju. Iz tog je razloga lakše odabrati naočale koje zadovoljavaju svačije individualne potrebe, a može se i vidjeti kako određeni okviri i modeli naočala izgledaju na licu putem simulacije.

Radno vrijeme Optoteke je svakim radnim danom od 8 do 20 sati, te subotom od 8 do 18 sati. Više informacija o optici i ponudi dostupno je i na službenoj Instagram stranici.

Optoteka

Foto: PR

Učitati još
Zatvori