Možeš ti s Balkana, ali ne može Balkan iz tebe – kako nas je Luka Dončić nasmijao u novoj kampanji?
Možeš ti s Balkana, ali ne može Balkan iz tebe – kako nas je Luka Dončić nasmijao u novoj kampanji?

Možeš ti s Balkana, ali ne može Balkan iz tebe – kako nas je Luka Dončić nasmijao u novoj kampanji?

Suradnje velikih modnih brendova i sportaša nisu neka novost. Neki dan je objavljena suradnja Diora i Lewisa Hamiltona u kojoj će Hamilton biti gostujući dizajner nove lifestyle kolekcije i to je samo jedna u nizu vrlo zanimljivih. No, moramo priznati, ova kojoj ćemo se sada posvetiti nam je ipak malo draža. Ili barem njen promotivni video.

Luka Dončić drifta, sluša turbofolk i igra košarku

Da pojasnimo, radi se o novoj kampanji slovenskog košarkaša Luke Dončića i Nikea. Luka u njoj testira treći model koji nosi njegov potpis – Luka 3. Osim samih tenisica, nama je pažnju privukla jedna stvar – izbor glazbe za mini promotivni video. Prvo smo pomislili da nam je ostao otvoren neki drugi tab na telefonu… Međutim, nije. U pozadini, sada već na našim prostorima viralne, Nike reklame za novu tenisicu, iz auta u kojem Luka drifta, čuju se taktovi starog hita Vere Matović, Miki Milane. Slavne Nikeove tenisice tako su dobile možda i najoriginalniji soundtrack dosad.

Balkan represents

Nike release s Lukinim dizajnerskim doprinosom u trgovine je stigao jučer, 16. srpnja. Slovenski košarkaš istaknuo je da je ovaj, treći po redu model s njegovim potpisom bio inspiriran njegovom fanatičnom opsesijom autima. Luka 3 tenisice su obogaćene raznim tehnološkim inovacijama koje su od velikog značaja na samom terenu. Također, neon detalji na bijeloj tenisici čine ovaj model atraktivnim za nošenje, bez obzira na to bavite li se profesionalno sportom ili ne. Prodavat će se u svim veličinama, počevši od onih za najmlađe. Tenisice za cijelu obitelj – zašto ne? Tim više što sa svakim izlaskom na teren Luka na svoje tenisice ispisuje ime kćerkice Gabriele, znamo da mu je taj smjer u fokusu.

Luka dončić
‘LUKA 3’

Rakija, sport & turbofolk

NBA suigrači Luke Dončića navikli su na njegove balkanske rituale. Povremeno se na treninzima pušta upravo turbofolk, a američki košarkaši proživljavaju mini kulturološki šok, no – do sada su se već i navikli. Luka voli zbijati šale na rituale s balkanskog podneblja, a jednom prilikom na trening je došao u majici koja nosi natpis: “Rakija. Antivirus. Home edition.” Pored rakije, sada NBA zna i tko je Vera Matović.

Luka Dončić Jumpman tenisice

 *Preuzeto s portala Journal.rs

Foto: Nike, Instagram

Učitati još
Zatvori