Girl code: Dvostrane ljepljive trake i druga pomagala s kojima će ljetne haljine stajati na mjestu cijelu večer
Girl code: Dvostrane ljepljive trake i druga pomagala s kojima će ljetne haljine stajati na mjestu cijelu večer

Girl code: Dvostrane ljepljive trake i druga pomagala s kojima će ljetne haljine stajati na mjestu cijelu večer

Vrijeme je ljetnih haljina koje su nerijetko otvorene i s dubokim dekolteom, pa postoji šansa da se ponekad slučajno vidi ono što baš i ne bismo htjeli da se vidi. A da se ne bismo opterećivali time ili još gore, branili si neke odjevne komade, mi imamo popis nečega što bi vam moglo pomoći. Da sve bude što jasnije, podijelit ćemo dodatke u tri kategorije: dvostrana ljepljiva traka za grudi, jednostruka ljepljiva traka za podizanje grudi i pokrivala za bradavice. Sve od navedenog se neće vidjeti ispod odjeće i ono najvažnije, vi odlučujete koliko kože želite da se vidi.

For my girlies

Sigurno jednom mjesečno u WhatsApp grupi dobijete pitanje od jedne od prijateljica: Cure, gdje mogu kupiti trake za grudi? Sada im samo pošaljite ovaj članak. Napomena, za neke trake će vam trebati škare, tako da kada spremate šminku za put, nemojte zaboraviti i njih! Krećemo s prvom kategorijom koja je vjerujem i najveća muka za naći, a to su dvostrane ljepljive trake za grudi.

Dvostrane ljepljive trake za grudi

Sigurno ste se nekad pitali kako sve te haljine s dubokim dekolteima nepomično stoje? U pitanju su dvostrane ljepljive trake za grudi. Ovaj trik koriste celebrityji na crvenim tepisima, i često je must have stilista na setu. Razlika između dvostranih i jednostranih traka za grudi je ta što se dvostrane lijepe i za kožu i za odjevni komad (materijal). Idealne su za pričvršćivanje naramenice grudnjaka na potkošulju, na kožu radi prianjanja dekoltea, ali i pri zakopčavanju košulje da bi se izbjegli otvori.

Jednostruke ljepljive trake za podizanje grudi

Jednostruke ljepljive trake za grudi nećete moći zalijepiti za odjevni predmet, no s njima možete podići grudi i osjećati se sigurnije. Veliki plus kod jednostrukih ljepljivih traka je ta što postoji više načina lijepljenja tako da ih možete regulirati prema obliku haljine ili dekoltea. Kod ovakvih traka, istaknuli bismo Hrvatski brend Hawe čije proizvode možete kupiti u dm prodavaonicama diljem Hrvatske.

Pokrivala za bradavice

Pokrivala za bradavice ili popularno nipple covers, najdostupniji su dodaci od svih navedenih. I najjednostavniji za nanošenje, odnosno lijepljenje. Postoje silikonska i poliesterska pokrivala, oba rade posao, jedino što su silikonska možda malo izraženija zbog volumena silikona. Neki brendovi imaju vrlo zanimljiv pristup dizajnu pokrivala za bradavice, tako da ih možete kupiti u obliku zvijezdica, srca…

Što se tiče praktičnosti pokrivala, na manjim grudima će vjerojatno sve stajati, a i sam postupak stavljanja ljepljivih traka ili pokrivala će biti lagan. Djevojke s većim grudima, predlažemo da zaobiđete silikonska pokrivala za bradavice, teško da će izdržati cijeli dan ili noć. Za vas je najbolji izbor jednostruka ljepljiva traka jer ona podiže i oblikuje vaše grudi, te će i taj odjevni predmet automatski izgledati bolje. Za kraj, da ponovimo gradivo, morate uzeti škare kako bi odrezali željenu duljinu ljepljive trake i spremni ste. Stvarno nije ništa komplicirano, a vama će olakšati styling i nošenje odjeće. Šaljite curama u grupu i kupite tu haljinu s najdubljim dekolteom!

Foto: Instagram, Intimssimi, Astratex, Oysho, Zalando, Hawe, H&M, Yamamay

Učitati još
Zatvori