Lewis Hamilton i Dior su novi vrući modni par: Što nam sve pripremaju?
Lewis Hamilton i Dior su novi vrući modni par: Što nam sve pripremaju?

Lewis Hamilton i Dior su novi vrući modni
par: Što nam sve pripremaju?

Već je svima jasno da su sport i moda neraskidivi supružnici. Jedni takvi supružnici su Lewis Hamilton i Dior. Hamilton je tako postao novi brend ambasador modne kuće Dior i gostujući dizajner nove lifestyle kolekcije. Na inicijativu Kima Jonesa, kreativnog direktora muških kolekcija Diora i kreativnog direktora modne kuće Fendi, Lewis je dobio modnu priliku koju smo svi priželjkivali. Nedavno smo pisali o velikom skandalu modne kuće Dior, mislite da su ovime htjeli maknuti fokus sa spomenutog skandala? Kako god bilo, vjerujemo da se priča “Hamilton kao novi brend ambasador Diora” kuha već neko vrijeme, a što sve možemo očekivati u lifestyle kolekciji – saznat ćemo u listopadu.

Hamilton i njegove modne utrke

Hamilton je poznat ne samo po F1, već i po svom istančanom stilu. Iako je F1 oduvijek bio glamurozan sport sam po sebi, ali kada u jednadžbu ubacite i jednog modnog poznavaoca, igra (kako modna tako i sportska) postaje još zanimljivija. Hamilton je zbog svojeg modnog izričaja postao zaštitno lice mnogih brendova, a svojim street styleom inspiracija mnogih. On vrlo dobro zna što mu stoji i vidi se da u modi uživa. Iako je za ovogodišnju Met Galu bio u Burberryju, pa smo možda očekivali i drugačiji ishod, Kim Jones je očito bio dovoljno uporan i uspio ga “dobiti”. I kao brend ambasadora i kao gostujućeg dizajnera.

Dior (F1) gang

Iako su ženske kolekcije za Dior stalno na osudi kritika i javnost baš ne voli Dior koji nam servira Maria Grazia Chiuri, s muškim Diorom situacija je malo drugačija. Kim Jones je iznimno obožavan, a njegove kolekcije su uvijek hvaljene. Kako za Dior, tako i za Fendi. Dior je poznat po svojoj bezvremenskoj klasici, no Hamilton bi ju mogao malo “zapapriti”. Tako da se nadamo da ćemo imati mnoštvo drippy komada, ali s elegancijom Diora. Kim Jones vrlo dobro zna kako pridobiti javnost i sva svijetla uperi prema Dioru. Ne sumnjamo da će to napraviti i s ovom suradnjom. Čekamo kolekciju koja dolazi online i u trgovine 17. listopada.

Kim Jones Lewis Hamilton Dior
Kim Jones i Lewis Hamilton

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori