Končane narukvice mogu biti itekako elegantne i luksuzne. Ove su na našem popisu želja
Končane narukvice mogu biti itekako elegantne i luksuzne. Ove su na našem popisu želja

Končane narukvice mogu biti itekako elegantne i luksuzne. Ove su na našem popisu želja

Ljeto je savršeno vrijeme za iskazati svoji jedinstven modni stil, a kvalitetan izbor nakita nam u tome itekako može pomoći. Osim što će svaki ljetni look izgledati luksuzno i svježe, blistavi će nakit dodati dašak šarma i elegancije. No, upečatljive dijamantne narukvice i ogrlice spremamo po stranu, te ih zamjenjujemo ležernijim, ali jednako elegantnim izborom.

Čim prvi topli dani stignu, končane narukvice nekako su prvi izbor kada biramo nakit. Zbog svoje svestranosti i praktičnosti, one su postale nezaobilazni svakodnevni dodatak. Lako se stavljaju i skidaju, što ih čini savršenim izborom za dinamične ljetne dane i noći. Njihov minimalističan dizajn omogućuje da ih nosite samostalno ili u kombinaciji s drugim komadima nakita, stvarajući moderan i šarmantan izgled.

Kao i kod odjevnih komada, Francuzi su profesionalci u dizajniranju najdivnijeg nakita, a to su nam dokazale poznate draguljarske kuće Chaumet i Messika. U novoj su kolekciji spojili prirodne dijamante s praktičnim dizajnom narukvica na končiću. Takva se inovativna i neočekivana kombinacija ispostavila pravim ljetnim hitom.

Messika nakit nova kolekcija

Kolekcija inspirirana pčelama

Draguljarska kuća Chaumet, jedno od najvećih imena u svijetu nakita s tradicijom dužom od 240 godina, spaja povijesni narativ s modernim dizajnom, pružajući mogućnost stvaranja vlastite priče kroz svaki komad nakita.

U svoju ljetnu kolekciju Bee My Love uvodi narukvice na končiću inspirirane prirodom. Ova kolekcija, nadahnuta pčelama koje simboliziraju zajedništvo, red i rad, predstavlja vezu koja je snažna i trajna, poput veze između pčela i njihovog saća. Dizajn Chaumet narukvica u fokus stavlja blistave dijamante s 18-karatnim ružičastim zlatom, odražavajući prirodnu ljepotu i simboliku pčela. U originalnoj verziji končić dolazi u tamno plavoj boji, a dodatne opcije su crvena i zelena. Ovakav spoj jednostavnosti i luksuza stvara zanimljiv izgled kojemu težimo ovo ljeto.

Chaumet nakit
Chaumet nakit
Chaumet nakit
Chaumet nakit

Pokretni dijamanti

Messika CARE(s), kolekcija poznate francuske draguljarske kuće Messika, redefinira percepciju dijamanata čineći ih simbolima raskoši, modernosti i nosivosti. Osnovana 2005. godine od strane Valérie Messike, draguljarska kuća je ubrzo, zbog svog kultnog koncepta pokretnih dijamanata prikazanom u kolekciji Move, postala globalni fenomen, a nedugo nakon i modna ikona Kendall Jenner se zaljubila u ovaj nakit te je zauzela poziciju zaštitnog lica popularne draguljarske kuće.

U novoj kolekciji MESSIKA CARE(s), predstavljena je moderna kombinacija dijamanata i 18-karatnog zlata s raznobojnim končićima. Pokretni dijamanti unutar narukvice kreću se s vašim pokretima, dodajući dinamičnost i zabavu vašem zapešću, a idealni su izbor i za ljude sklone stresu i anksioznosti. Narukvice su dostupne u ružičastom, bijelom i žutom zlatu, s kliznim, podesivim karikama koje omogućavaju lako stavljanje i skidanje, čineći ih izuzetno praktičnim za nošenje.

Neočekivan, ali skladan kontrast blistavih dijamanata i ležernih končića pruža kupcu stylish i inovativan dizajn idealan za svakodnevno ljetno stiliziranje bez obzira idete li na plažu ili u večernju šetnju po rivi.

Messika nakit nova kolekcija
Messika nakit nova kolekcija
Messika nakit nova kolekcija
Messika nakit nova kolekcija
Messika nakit nova kolekcija
Messika nakit nova kolekcija

Humanitarna dimenzija kupnje

Osim estetske privlačnosti, kolekcija MESSIKA CARE(s) ima i dublju, humanitarnu dimenziju. Za svaki kupljeni komad nakita iz kolekcije, Zaklada Valérie Messika donira dio iznosa organizacijama koje rade s djecom u području obrazovanja i zdravstva. Ova narukvica nije samo komad nakita, već i inspirativna poruka koja podržava plemenite ciljeve.

Messika nakit nova kolekcija
Messika nakit nova kolekcija
Messika nakit nova kolekcija
Messika nakit nova kolekcija

Čarolija končanih narukvica s dijamantima

Promatrajući obje kolekcije končanih narukvica, lako je zaključiti zašto su baš one idealan ljetni odabir. Karakterizira ih ultimativna svestranost, praktičnost i profinjenost, a narukvice super pristaju na svaki stil i prigodu. Kombinirajte ih za plažu s rupičastom maxi haljinom i kožnim japankama ili stilizirajte za dnevni look s lepršavim lanenim setom te capri sandalama. Popularan styling trik koji masovno viđamo na sceni je stacking nakita ili kombiniranje više blistavih komada nakita. Na taj način možete i svoju omiljenu končanu narukvicu s dijamantima kombinirati s ostalim elegantnim nakitom te kreirat moderan i upečatljiv look za večernji izlazak ili svečani događaj. Modni fokus će biti na luksuznom stacked nakitu tako da ostatak looka možete zadržati minimalističnim i jednostavnim.

Pronađite nakit u butiku Mamić 1970

Elegancija, minimalizam i praktičnost ključne su karakteristike ovih narukvica. Bez obzira na to provodite li dan sunčajući se, sudjelujući u raznim aktivnostima ili večernjim izlascima, ove narukvice učinit će svaki ljetni trenutak posebnim.

Kolekcije nakita Chaumet Bee My Love i MESSIKA CARE(s) pronađite u butiku Mamić 1970, u Ulici Frane Petrića 7, u centru Zagreba, gdje vas očekuje i ostatak kolekcija dijamantnog nakita i luksuznih satova.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori