Vrući ljetni dan s Ivom Radić i Tommyjem Hilfigerom: Vodimo vas na modno putovanje
Vrući ljetni dan s Ivom Radić i Tommyjem Hilfigerom: Vodimo vas na modno putovanje

Vrući ljetni dan s Ivom Radić i Tommyjem Hilfigerom: Vodimo vas na modno putovanje

Hrvatska je obala davno zauzela titulu jedne od ključnih svjetskih destinacija za ljetovanje. Bistro, osvježavajuće i savršeno Jadransko more preuzima glavnu zaslugu. Bogata kultura, znamenitosti, vrhunska gastro ponuda i prirodna ljepota ekstra su plusevi koji sve turiste mame baš kod nas. No, osim turista sa svjetskih destinacija i modni brendovi su odlučili svoj summer getaway organizirati u mediteranskoj metropoli – Splitu.

Dobro poznati premium američki brend Tommy Hilfiger pratio je “novi travel trend” i kao savršenu destinaciju za prezentiranje nove kolekcije izabrao “ultimativno morsko blago” – neodoljivu hrvatsku obalu. Na zabavnu ljetnu avanturu, Tommy Hilfiger je sa sobom poveo (i stilizirao) niz domaćih influencera. Na ekskluzivnom popisu našli su se Iva Radić, Elena Dizdar, Nika Pavičić, Anamarija Rajić, Janko Janić, Marko Bošnjak, Pave Elez i Sandy Bogovac.

Jednodnevni izlet je bio ispunjen svakojakim zabavnim aktivnostima koje odmah stavljamo na to do listu za ljeto, dok je kombinacijama pozvanih influencera Tommy Hilfiger postavio ultimativni summer dress code za sezonu. Svoje utiske nezaboravnog Tommy Hilfiger putovanja, Iva Radić nam je otkrila u nastavku, kao i svoje favorite iz Tommy Hilfiger kolekcije.

Tommy Hilfiger Split

Ultimativni summer dress code 

Splitska riva je poput modne piste gdje domaći i strani modni entuzijasti svakodnevno iskazuju svoje upečatljive i trendi ljetne kombinacije. Tako je i kultni brend, pokraj must have novolansiranih kupaćih kostima za muškarce i žene, kreirao trendi i chic summer lookove koji spajaju praktičnost, aktualne modne trendove i signature american estetiku brenda.

Iva Radić vječna je ljubiteljica elegancije i profinjenosti s daškom modernosti. Baš zato je iz bogate ponude američkog premium brenda, izabrala divan jednodijelni model sa suptilnim monogram printom i inovativnim asimetričnim krojem koji vlada modnom scenom. Kada je sišla na kopno, Iva je transformirala beach look u casual summer outfit sa samo 3 dodatna Tommy komada. Izabrala je opuštenu prugastu košulju koju nerijetko nosi u dnevnim kombinacijama, te dodala bermude i japanke koje su ključni trend ljeta. Voilà! Ova kombinacija sinonim je morske elegancije kao i Ivinog osobnog stila. To je čar koju nosi nova Tommy Hilfiger kolekcija.

Tommy Hilfiger Split Iva Radić
Tommy Hilfiger Split Iva Radić
Tommy Hilfiger Split
Tommy Hilfiger Split

Perfect summer day in Split

Bogati itinerar počeo je boravkom na luksuznoj jahti gdje su pozvani influenceri u opuštenoj atmosferi višak slobodnog vremena iskoristili za photoshoot u must have swimwear komadima s potpisom brenda. Duboko plavetnilo, atraktivna Jadranska obala, moderna jahta, zabavna ekipa i Tommy Hilfiger summer attire daju formulu za dan iz snova.

Nakon chillanja s povjetarcem u kosi, Tommy Hilfiger tim je svojim uzvanicima servirao prezanimljive aktivnosti. Dok je mnogima ljeto uživanje, odmaranje i kupanje, Tommy je otišao korak dalje. Kako Iva opisuje, dan je započeo s nezaboravnom jutarnjom aktivnošću. Influenceri su imali priliku istovremeno uživati u svježini mora te opuštajućoj jogi. Riječ je o paddleboard yoga sessionu koji se odvio usred mora. Zvuči jako zabavno! Prepoznatljivi logo brenda krasio je jastuke, ručnike, glisere, daske za veslanje i vodene skutere kreirajući kohenzivnu i estetski privlačnu okolinu za slikanje i uživanje.

Tommy Hilfiger Split
Tommy Hilfiger Split
Tommy Hilfiger Split Iva Radić

Vrući Tommy Hilfiger dan

Nakon vježbanja, uzvanici su morali ponovno napuniti baterije s finim ručkom u privatnoj zoni za opuštanje u Shkoy beach baru. S predivnim pogledom na obalu i Split, Iva Radić i ostatak ekipe se okusio i u izradi osvježavajućih koktela, s naglaskom na Tommyjev omiljeni koktel za ove sparne dane. Svi gosti nosili su svoje omiljene komade iz Tommy Hilfiger Summer i Pre-Fall kolekcija za 2024. Lookovi su uključivali svestrane lanene kratke hlače i košulje, povišene bikinije i kupaće kostime. Kao i klasične majice kratkih rukava na kopčanje, ljetne dodatke poput sunčanih naočala i torbi za plažu te prozračne sandale.

Dok su uživali u voćnim i božanstvenim ljetnim osvježenjima, poznati DJ Black Shark im je priuštio the time of their lives. Zabava, edukacija, aktivnosti, odmaranje – bio je to perfect summer day uz Tommyja. A nije ponestalo ni kombinacija, s obzirom da se brend pobrinuo i za modni izričaj uzvanika.

Tommy Hilfiger Split Iva Radić
Tommy Hilfiger Split
Tommy Hilfiger Split Iva Radić

Foto: promo

Učitati još
Zatvori