Nakon H&M-a i Mango je izbacio boho kolekciju koja neodoljivo podsjeća na Chloé komade
Nakon H&M-a i Mango je izbacio boho kolekciju koja neodoljivo podsjeća na Chloé komade

Nakon H&M-a i Mango je izbacio boho kolekciju koja neodoljivo podsjeća na Chloé komade

Iako smo već krenuli najavljivati jesenske trendove, ne znači da prestajemo pratiti što stiže na police trgovina i u koje komade bi imalo smisla uložiti. Tako nam je jedna mini kolekcija baš zapela za oko. Modni gigant H&M je lansirao par statement komada inspiriranih boho estetikom, a mi smo za vas izabrali favorite. Neki od komada su idealni i za prijelazno razdoblje.

Chloé much?

Izgleda da je Chloé kolekcija Fall/Winter 2024. ostavila traga i na high street brendove. Što je bilo i za očekivati, koliko je kolekcija bila hvaljena, a i boho estetika nikada ne izlazi iz mode. H&M komade ćete moći kombinirati za dnevnu i noćnu varijantu, a neke haljine i na bajkerske čizme, što je sada veliki hit.

Raglan rukavi kao okosnica kolekcije

Boho estetika je vrlo zahvalna jer dopušta prozračnost i komfornost i jednostavna je za stiliziranje. Kada je takva estetika u pitanju, ona zahtijeva modno igranje. Odnosno, s njom nećete pogriješiti ako ste obožavatelj nakita i ostalih modnih dodataka (najbolji primjer za to jesu celebritiji na ljetnim festivalima, čitaj: Coachella). A opet, komadi će na vama izgledati dobro čak i ako ste pobornik minimalističke estetike. Idealni su za ljubitelje opuštenog stila i prirodnih materijala poput lana i pamuka. Upravo takvi su i komadi iz nove H&M kolekcije, možete ih kupiti odmah, a uz različit styling nositi do duboko u jesen.

Odličan izbor boja za one koji vole igrati na sigurno

Crvenkasto smeđa i svijetlo plava su glavni akteri u kolekciji. Za klasičare, H&M je “ubacio” i bijelu boju. Zemljani tonovi su generalno must have u svakoj garderobi i odlična baza za styling. A ako pričamo o ovoj kolekciji, onda ti modeli nose i cijeli outfit. Romantični, nonšalantni i opušteni – komadi koje ne bi bilo loše imati u ormaru.

Sve ih pronađite na linku, a kao što smo i pretpostavili rasprodaju se brzinom munje.

Ni Mango nije propustio priliku

Čak i više od H&M-a, na Chloé kolekciju podsjeća ona iz Manga. Toliko su slične da je na prvu teško razaznati koje komade potpisuje high street brend, a koje high end. Bilo da se radi o besramnoj kopiji ili samo pokazivanju “srednjeg prsta” visokoj modi, jedno je sigurno – ove jeseni nosit će se boho.

Foto: H&M, Mango

Učitati još
Zatvori