Ganni ima novu kampanju, a u glavnoj ulozi je glumica koju obožavamo
Ganni ima novu kampanju, a u glavnoj ulozi je glumica koju obožavamo

Ganni ima novu kampanju, a u glavnoj ulozi
je glumica koju obožavamo

Nisu novosti da skandi modu obožavamo, a pogotovo brend Ganni. Brend je u travnju imao suradnju s manekenkom Palomom Elsesser, u kojoj su predstavili limitiranu kolekciju od sedam odjevnih komada. A sada Ganni opet uči modnu industriju kako se rade kampanje i ova za Fall/Winter 2024. nas je oduševila. U glavnoj ulozi je glumica Christina Ricci, najpoznatija po ulozi Wednesday iz Obitelji Addams.

Ganni Fall/Winter 2024. kampanja je dobra uvertira za jesen

New era of the GANNI women je parola nove Ganni Fall/Winter 2024. kampanje. Kolekcija istražuje i prihvaća tranziciju ženstvenosti, kao i njene svijetle i nešto tamnije strane. U kratkom Instagram videu tako imamo priliku vidjeti Christinu Ricci u poslovnom okruženju kako drži papire (ili scenarij?) i govori Is this on? No, već iz tog kratkog videa možemo vidjeti komade iz nove kolekcije. Nažalost, svega par komada – Bou Bag torbu, balerinke i odijelo. Jako back to office vibe i idealno za početak jeseni i povratak na posao. Gannijeva svaka kolekcija je vrlo nosiva, tako da jedva čekamo vidjeti što je Ditte Reffstrup spremila za ovu sezonu.

 

Ganni Christina Ricci

Bit će i poznatog Ganni leopard uzorka

Ganni se čvrsto drži uzorka koji ga je još dodatno popularizirao, a to je leopard uzorak. Iako je Ricci obučena u crno odijelo strogog kroja, Ganni Fall/Winter 2024. kolekcija najavljuje i komade s leopard uzorkom. A sudeći prema teaseru, i balerinki. Za kreativnu direkciju je zaslužna Gannijeva kreativna direktorica, Ditte Reffstrup.

Čekamo Ganni na Tjednu modu u Parizu

Iako smo se veselili Gannijevoj reviji na Tjednu mode u Kopenhagenu, izgleda da ćemo se morati strpiti do kraja rujna jer će Ganni imati reviju u sklopu Pariškog tjedna mode. Tamo će prikazati ljetnu kolekciju za 2025. godinu. Pretpostavljamo da će i u njoj biti dosta leopard uzorka, no i najava za nove trendove. Trenutno je u tijeku Tjedan mode u New Yorku, no svi znamo da se u Parizu krije prava moda. U međuvremenu, čekamo ostale vizuale i spremamo se za reviju u Parizu, koju ćemo sigurno ispratiti.

GANNI Christina Ricci kampanja

Foto: Ganni, Instagram

Učitati još
Zatvori