Sienna Miller who? Daisy Edgar-Jones nova je ‘it’ boho djevojka
Sienna Miller who? Daisy Edgar-Jones nova je ‘it’ boho djevojka

Sienna Miller who? Daisy Edgar-Jones nova je
‘it’ boho djevojka

Sigurni smo da ste gledali adaptaciju knjige Normal people koja je u vrijeme pandemije doživjela izuzetnu popularnost. Baš kao i ostala djela spisateljice Sally Rooney.

Njeni glavni glumci, Daisy Edgar-Jones i Paul Mescal, sve su uspješniji. Glumac Paul Mescal nominiran za Oscara jedan je od omiljenih internetskih dečkiju, a trenutno snima nadolazeći holivudski blockbuster Gladijator.

Daisy je trenutno uključena u promotivne aktivnosti svog novog filma Twisters, u kojem joj društvo pravi novi zlatni dečko Hollywooda Glen Powell. Za potrebe ove turneje glumica je angažirala novu, svima već dobro poznatu stilisticu, Dani Michelle.

Chloe, Gucci, Vivienne Westwood, Victoria Beckham & Magda Butrym

Daisy Edgar-Jones nova je fashion it djevojka i to dokazuje svakim novim stylingom na ovoj promo turneji. Savršenim miksom dizajnerskih komada, s naglaskom na pomno odabrane brendove, Dani Michelle je još jednom dokazala zašto je jedna od najtraženijih stilistica na tržištu.

Daisy i njezina bezvremenska ljepota savršeno su platno za svakog kreativca, a hair & make up tim također rade izvanredan posao. Ovo je ujedno i pokazna vježba kako jedna glumica odabirom dobrog kreativnog tima lako može ući na new style icon vrata.

Mnogi uglavnom podcjenjuju rad stilista i smatraju da je talent glumca i pjevača dovoljan da bude velika zvijezda, a na ovom primjeru vidimo koliko se imidž nadovezuje na već stečenu popularnost. Ovih dana nam je Instagrama prepun glumičinih raznih stilskih izdanja, što pridonosi kako marketingu filma, tako i njenoj karijeri.

Od custom made komada Vivienne Westwood, do trendi outfita s potpisom Gucci i Chloe, Daisy polako preuzima tron ​​style ikone.

Daisy Edgar Jones nova ikona boho stila Profimedia
Daisy Edgar-Jones
Daisy Edgar Jones nova ikona boho stila Profimedia
Daisy Edgar-Jones
Daisy Edgar Jones nova ikona boho stila Profimedia
Daisy Edgar-Jones

Boho era is so back!

Chemena Kamali je svojom debitantskom kolekcijom za modnu kuću Chloe oživjela duh originalne boho djevojke. Vođena estetikom koju su nam nekoć reklamirale Rachel Zoe, Mary Kate & Ashley Olsen, Nicole Richie i Sienna Miller, Chemena je vratila carefree duh, messy kosu i velike kovrče u trend.

Dani Michelle prepoznala je upravo boho potencijal svoje nove visoko profilirane klijentice i savršeno implementirala novi/stari trend u Daisyjin novi imidž. One su dvije ovog ljeta prava pobjednička ekipa, a mi nastavljamo pratiti sva Daisyjina izdanja na crvenom tepihu.

Daisy Edgar Jones nova ikona boho stila Profimedia
Daisy Edgar-Jones

*Članak preuzet s Journal.rs*

Foto: Profimedia, Instagram, @danimichelle, @chloe, @daisyedgarjones

Učitati još
Zatvori