Udala se Naomi Watts: Čipkasta vjenčanica san je svake moderne mladenke
Udala se Naomi Watts: Čipkasta vjenčanica san je svake moderne mladenke

Udala se Naomi Watts: Čipkasta vjenčanica
san je svake moderne mladenke

Mnogi zaručeni parovi naginju ekstravagantnim proslavama na raskošnim lokacijama. Ipak, sve je veći trend skromnijih i manje formalnih gradskih vjenčanja koja odišu šarmom i toplinom. Glumica Naomi Watts i glumac Billy Crudup pripadaju ovoj drugoj grupi. Odlučili su se za intimnu rutu s tajnom ceremonijom u zgradi suda u New Yorku ovog vikenda.

Čipkasta vjenčanica s potpisom Oscara de la Rente

Watts će zasigurno inspirirati mnoge druge mladenke koje su se odlučile za građansko vjenčanje svojom izuzetnom čipkastom haljinom boje slonovače. Kreacija s potpisom Oscara de la Rente bila je bezvremenski izbor. Bijela haljina ima dekolte u obliku srca, steznik koji naglašava struk i suknju A-kroja koja pada skoro do poda. Za romantični i urbani izgled glumice Naomi Watts zaslužna je stilistica Jeanann Williams. Bajkovita Oscar de la Renta haljina upotpunjena je zlatnim Gianvito Rossi sandalama s remenčićima, dijamantnom ogrlicom Anite Ko i komadima nakita Briony Raymond. Chic izgled dodatno su začinili dva nezaobilazna komada za mladenku – mali buket sezonskog bijelog cvijeća i zelenila vezan krem svilenom vrpcom i sunčane naočale s bijelim okvirom.

Naomi Watts

Watts je na Instagramu otkrila i da nije planirala kupiti novu vjenčanicu i zahvalila se svojoj stilistici Jeannn Williams. “Hvala što si me nagovorila da odem dalje od vlastitog ormara i poslala mi prekrasnu haljinu!”

Sljedeći dan, Naomi Watts je zadržala svoj outfit u vjenčanom duhu. Viđena je u šetnji New Yorkom sa svojim novopečenim suprugom odjevena u bijelu čipkastu Oscar de la Renta bluzu preko bijele majice bez rukava, široke plave traperice i par krem Dior sandala na čičak.

Naomi Watts

Kada je riječ o skromnijim ljetnim vjenčanjima, poput Naominog, odabir bezvremenske bijele haljine izrađene od lagane čipke, satena ili lana pokazao se kao pametan izbor da ostanete cool, a ipak odišete apsolutnim glamurom.

Foto: Instagram (@naomiwatts, @oscardelarenta), Profimedia

Učitati još
Zatvori