Stiže nam modna suradnja godine? H&M i Charlie XCX suptilno najavljuju kolekciju za jesen
Stiže nam modna suradnja godine? H&M i Charlie XCX suptilno najavljuju kolekciju za jesen

Stiže nam modna suradnja godine? H&M i Charlie XCX suptilno najavljuju kolekciju za jesen

Uz dominaciju TikTok kulture, svako godišnje doba na neki način preuzme viralnu modnu estetiku koja ga karakterizira. Ovo ljeto to je definitivno bio brat summer fenomen, čija je polazišna točka bila lansiranje albuma slavne pjevačice Charli XCX. Jesen je sama sebi napisala viralni demure trend, no H&M se na misteriozan način pobrinuo da nas u nadolazećoj kišnoj sezoni zapravo čeka brat autumn. Mnogi brendovi, bili oni modni, beauty ili pak sportski, iskoristili su dominaciju brat sage i njenu viralnost kako bi podigli svoj profit do vrtoglavih visina. Međutim, ovaj put se pitamo je li jedan od naših omiljenih high-street brendova, H&M, suptilno najavio suradnju s Charli XCX? Brisanjem svih fotografija sa svog Instagram profila i objavom profilne slike sada već kultne neonsko zelene boje, H&M je zaintrigirao modnu zajednicu. A ovo su naše pretpostavke.

Brat autumn?

Mnogi su prognozirali kraj brat summer sage. No sudeći po akcijama modnog giganta kul i effortless estetiku prenosimo i u jesen. Ovaj album, osim što je ispunio glazbenu scenu brojnim hitovima među kojima su pjesme 365, 360, Guess, Apple, ostavio je veliki trag na modnoj sceni. Ali i u pop kulturi. Rave korjeni brat albuma sa sobom su donijeli dominaciju techno i underground glazbe. A kada govorimo o modnom utjecaju spomenutog kulturnog fenomena koji zagovara prilično nemiran životni stil, jasno je komunicirana dominacija neonsko zelene nijanse.

Iako znamo da ćemo ove jeseni neonski zelenu zamijeniti bordo nijansom, H&M-ov brat autumn je nešto od čega se puno očekuje. Znamo i da je Charli XCX već godinama prijateljica sa spomenutim high street brendom, pa nas uopće ne čude nagađanja o potencijalnoj suradnji.

H&M i Charlie XCX planiraju suradnju godine?

Ako se pitate što nas je navelo da posumnjamo u modnu suradnju ova dva velikana, odgovor su upravo marketinški potezi high street brenda. Naime, H&M je impulzivno izbrisao sve fotografije sa svog Instagram profila te odabrao baš neonski zelenu kao boju svoje profilne fotografije. Prva asocijacija na spomenutu nijansu više je nego jasna. Dodatno nas je zaintrigirao datum koji se nalazi u opisu spomenutog profila – 12. rujna. Što nas navodi da se zapitamo – hoće li ovo biti datum lansiranja suradnje? Također, spomenuti high street gigant u Instagram biografiju je napisao –  H&M & – što svakako upućuje na skoru suradnju.

Također, Charli XCX je objavila Instagram story na kojem se vidi H&M račun, a ovaj hint više je nego dovoljan da potvrdimo naše sumnje.

Iako ni poznata izdavačka kuća ni pjevačica nisu službeno potvrdili suradnju, nadamo se da skriveni hintovi zbilja vode do H&M X Charlie XCX suradnje.

*Članak preuzet s Journal.rs*

Foto: Instagram / @hm, @charli_xcx /

Učitati još
Zatvori