Događaj koji je u Korčuli okupio najjače influencerice s prostora Balkana: Zavirite iza kulisa Bécationa
Događaj koji je u Korčuli okupio najjače influencerice s prostora Balkana: Zavirite iza kulisa Bécationa

Događaj koji je u Korčuli okupio najjače influencerice s prostora Balkana: Zavirite iza kulisa Bécationa

Možda vam je pažnju na društvenim mrežama posljednjih tjedana privukao zanimljiv travel i modni događaj pod nazivom Bécation. Naime, poznata srpska influencerica i dizajnerica Dunja Jovanić već je na tradicionalno inovativan način predstavila je novu kolekciju svog brenda Bébé! Cijeli događaj trajao je čak tri dana, a bio je koncipiran kao putovanje koje je okupilo najpoznatije influencerice s prostora Balkana. Zanimljivo je da djevojke zapravo nisu znale lokaciju samog putovanja, kao ni odjevne komade koje će tamo nositi do trenutka kada su stigle. U nastavku vam otkrivamo detalje!

bebe by dunja

Bécation = Bébé vacation

Bécation, odnosno Bébé vacation, bio je smješten na Korčuli. Sam događaj je trajao tri dana tijekom kojih su influencerice imale prilike iskusiti lifestyle Bébé brenda i nositi proizvode istog kroz različite aktivnosti. Po dolasku, organiziran je movie night u jednoj od preljepih vila na Korčuli. Već sutra su prvi outfiti bili spremni za Bébé Garros, gdje su se djevojke zabavljale i igrale tenis, a uz to izgledale sporty&stylish u tenis kolekciji. 

Večer elegancije

Elegantne haljine koje su gošće nosile prve večeri u potpunosti su se uklopile u ambijent preljepog Starog grada i restorana LD Garden u kojem su imale jedno posebno gastronomsko iskustvo.

Sporty&Stylish

Drugi dan započeo je satom yoge u BB Sport kolekciji. Potom je uslijedilo isplovljavanje jahtom na otok Badija, druženje s jelenima i ručak na preljepoj plaži Moro Beach. Posebno bismo istaknuli romantičnu večeru kojom je cijelo putovanje završeno, uz zalazak sunca u restoranu Vrnik. Dekoracija i ambijent odavali su talijanski vibe, a outfiti djevojaka su upotpunili cijeli utisak.

bebe by dunja

Watermelon kolekcija kupaćih kostima

Kada je riječ o proizvodima, zvijezda ovog putovanja je definitivno nova kolekcija kupaćih kostima. Prvi dio je već rasprodan, a restock stiže 5. lipnja u 19h na bebebydunja.rs.

Watermelon kolekcija inspirirana je koralnim i rozim nijansama. Brend Bébé nam je ovog ljeta prvi put odlučio predstaviti kupaće kostime koji imaju print. 

Bellini, Bombshell, Pass Pool, samo su neki od modela koji će sigurno svaki ljetnji outfit učiniti još ljepšim i zabavnijim, a mi se ne možemo odlučiti koji nam je favorit! Osluškujući svoje kupce, brend je njihove omiljene modele dodatno unaprijedio. U ovoj kolekciji će se naći i Miss Sporty, Wired i Békini koji su već ugrabili vaše simpatije. Svi vas čekaju na službenoj stranici brenda.

bebe by dunja
bebe by dunja
dunja jovanic becation bebe put influenserke (7)

Foto: PR

Učitati još
Zatvori