Alex Rivière x Aquazzura – stiže bezvremenska capsule kolekcija cipela, torbica i nakita
Alex Rivière x Aquazzura – stiže bezvremenska capsule kolekcija cipela, torbica i nakita

Alex Rivière x Aquazzura – stiže bezvremenska capsule kolekcija cipela, torbica i nakita

Nakon dugogodišnjeg prijateljstva, poduzetnica i dizajnerica Alex Rivière-Sieber te Edgardo Osorio, vlasnik luxury brenda Aquazzura, spojili su kreativne i modne snage. Sve modne ljubitelje počastili su neočekivanom dizajnerskom suradnjom. Zašto neočekivanom? Aquazzura brend je profesionalac kada su u pitanju raskošni printevi te blistavi sjaj, dok je Alex Rivière-Sieber kraljica sofisticiranog minimalizma i moderne klasike. No, jedno je zajedničko, oboje jako dobro poznaju aktualnu modnu scenu te na kreativne načine privlače svjetsku publiku upravo svojim dizajnom i kolekcijama. A za manje od 2 dana, Alex Rivière x Aquazzura, savršena capsule kolekcija cipela i torbica će biti dostupna svima, a mi jedva čekamo vidjeti što su pripremili.

dizajnerska suradnja Alex Rivière x Aquazzura
Alex Rivière-Sieber i Edgardo Osorio

Alex Rivière-Sieber x Edgardo Osorio intervju

Alex Rivière-Sieber jučer nas je na svojem Instagram profilu počastila video isječkom koji najavljuje ovu ekskluzivnu suradnju. Kreativni video prikazuje Alex i Edgarda kako se naizmjenično intervjuiraju te publici otkrivaju najgore modne trendove, svoje životne ciljeve, inspiracije iza modnih kreacija i brojne druge osobne stvari.

Capsule collection for the win

Iako od početka ljeta svjetskom scenom vlada maksimalizam te boho stil odijevanja, određene modne ideologije vječno su popularne. Pod to spadaju i capsule kolekcije. Iako možda minimalistički outfiti više nisu in, modni klasici su nam itekako potrebni u stylish jesenskoj i zimskoj garderobi ove godine. Za razliku od prošle jeseni kada smo težili quiet luxury kombinacijama, ove sezone iste capsule komade stiliziramo na nove neočekivane i šarmantne načine. Baš zato jedva čekamo vidjeti što su to pripremili modni profesionalci Alex i Edgardo, te koja je vizija prevladala u novoj capsule kolekciji.

“Alex nije samo draga prijateljica već i oličenje moderne, sofisticirane žene, koja pokazuje minimalističku eleganciju u svemu što radi i nosi”, izjavio je vlasnik luxury brenda Edgardo. “Kao muški dizajner, volim surađivati ​​sa ženama čijem stilu se divim, jer to unosi svježu perspektivu i ženski štih u moj rad. Kolekcija je svestrana i šik bez napora, prikladna za razne prilike.”

“Ova suradnja mi je jako prirasla srcu. Ne samo da uključuje svaku cipelu koja mi je ikada trebala, već je također kreirana s dragim prijateljem i dizajnerom kojem sam se oduvijek duboko divila,” rekla je Rivière, dodajući da asortiman odražava njihove zajedničke vrijednosti i strast za ljepotom.

Cilj kolekcije je bio kreirati savršenu liniju raznolikih modnih komada koji su jednostavni za stiliziranje koje žene mogu nositi od jutra do mraka.

Sve ih već možete pronaći na ovom linku, a neke od modela pogledajte u nastavku.

Alex Riviere x Aquazzura kolekcija
Alex Riviere x Aquazzura kolekcija
Alex Riviere x Aquazzura kolekcija
Alex Riviere x Aquazzura kolekcija
Alex Riviere x Aquazzura kolekcija

Foto: Instagram (@ariviere )

Učitati još
Zatvori