Ana Bacinger predstavila novu kolekciju koju želimo nositi cijelo ljeto
Ana Bacinger predstavila novu kolekciju koju želimo nositi cijelo ljeto

Ana Bacinger predstavila novu kolekciju
koju želimo nositi cijelo ljeto

Ljubiteljice estetike modne novinarke Ane Bacinger svake godine s nestrpljenjem jedva čekaju novu LFP kolekciju koja je prepoznatljiva po vibrantnim bojama, retro printevima i krojevima koji odišu bezvremenskim prizvukom. Njihovom čekanju jutros je došao kraj jer je Ana izbacila nove vizuale za svoju Adriatic Girls kolekciju, namijenjenu djevojkama i ženama koje traže ležerne komade za cjelodnevne kombinacije i modne dodatke stvorene da podignu apsolutno svaki styling.

Adriatic Girls LFP collection8

Bezvremenska ljetna kolekcija

Ana je ovog ljeta napravila mali odmak od svojih dosadašnjih kolekcija i ponosno predstavila dva nova proizvoda koja su se već našla na listama želja brojnih fashionistica. Riječ je o senzacionalnoj haljini od prirodnog lana, koja dolazi u dvije dužine i jednostavno osvaja svojim boho krojem i elegantnim printom šarenih jedrilica. Haljina je stvorena kako za dnevne tako i večernje kombinacije i definitivno je jedan od onih komada koji ćete izvaditi iz ormara u svim situacijama kada ste bez ideje što odjenuti, a želite postići wow-efekt.

Uz spomenutu haljinu, LFP nudi i predimenzioniranu bijelu košulju – klasik koji smo potajno priželjkivali u Aninoj kolekciji. Adriatic Girls košulja stigla je u dva šarena printa, od kojih se teško odlučiti za favorita. Tu su šarene prugice koje ostavljaju bezvremenski dojam i već ranije spomenute šarene jedrilice – neodoljiv print stvoren za ljetnu sezonu. Zamišljene su da se nose u kombinaciji s kratkim hlačicama i suknjama u gradskom điru, i prebačene preko kupaćeg kostima na ljetovanju.

Adriatic Girls LFP collection2
Adriatic Girls LFP collection3
Adriatic Girls LFP collection4
Adriatic Girls LFP collection6
Adriatic Girls LFP collection1
Adriatic Girls LFP collection
Adriatic Girls LFP collection5

Kolekciju je nadopunila unisex pamučnim majicama u novim bojama i printevima, neizostavnom ljetnom torbom koja je ove sezone ukrašena retro jedrilicama i cool pamučnim kapama s Adriatic Girls natpisom koje dolaze u četiri boje.

Adriatic Girls LFP collection9
Adriatic Girls LFP collection11
Adriatic Girls LFP collection7
Adriatic Girls LFP collection10

LFP kolekcija izrađena je od organskih materijala i bojana biorazgradivim bojama, a fokus cijele priče je na slow fashionu. Svaki komad radi se isključivo po narudžbi, kako bi se smanjilo gomilanje nepotrebnih zaliha. Kvalitetu proizvoda i boja garantira Caspar design iz Varaždina, koji cijelu filozofiju firme vrti oko održivosti i već spomenutog slow fashiona. Kolekcija je dostupna na webshopu, a uvijek im se možete javiti i putem inboxa na  Instagramu: @lfp_collection.

Foto: Little Fashion Paradise

Učitati još
Zatvori