Ljetne večeri bit će još slađe uz novi program zagrebačke slastičarnice Magnolia, koji spaja božanstvene kolačiće i šarena pjenušava pića. Sinoć je tako predstavljen novi koncept Cakes & Bubbles. Zamišljen je kao druženje u večernjim satima na terasi Magnolije uz vrhunski slatki ili slani zalogaj te ledeni prosecco. Prava je to poslastica za ljubitelje slastica i pjenušavih pića, a doživljaj toplih ljetnih večeri upotpunjava osvježavajući prosecco.
Magnolia obećava uzbudljivo ljeto
Na sinoćnjem druženju sudjelovali su brojni prijatelji, partneri i gosti slastičarnice Magnolia. Isprobali su najprodavanije pjenušavo vino na svijetu, Zonin Prosecco Ice, koji zasluženo nosi titulu broja 1. Proizvodi se u Italiji od 1821. godine, a punoća okusa postiže se serviranjem uz 4 kockice leda i krišku limete. Blaga pjenušavost, bogat, mirisan, svjež i voćan bouquet bili su izvrsna kombinacija uz omiljene Magnolia slastice.
Organizatorice Jasmina Bagarić i Iris Androšević Pinjuh, pobrinule su se za odličnu atmosferu prvog u nizu Cakes & Bubbles druženja, na kojem su prisustvovali brojni poznati iz javnog života, poput Ive Balaban, Aleksandre Dojčinović, Petra Ćiritovića, Mirjane Mikulec i mnogih drugih.
Tijekom cijelog ljeta posjetitelji će u samom srcu Zagreba moći uživati u bogatom programu slastičarnice Magnolia. Zato povedite svoje prijatelje u zagrebačku zemlju čudesa koja se krije na adresi Gundulićeva 4 i uživajte u proseccu uz Magnolia slane i slatke zalogajčiće!
Za sve informacije pratite Magnolia Facebook stranicu.