Gastronomska platforma WE LOVE LOCAL koja je vratila u modu lokalnu hranu, vina i sezonske namirnice, okupila je jučer u samom srcu Zagreba neke od najboljih hrvatskih vinara kako bi pokazali sve bogatstvo svjetski priznatih hrvatskih vina.
Novootvorena terasa Baba by Rougemarin privukla je brojne ljubitelje vrhunskog vina i dobre hrane, novinare, foodije, food blogere i poznate Zagrepčane, koji su imali priliku uživati u nagrađivanim hrvatskim vinima i u odlično uparenim lokalnim zalogajima koje je pripremio Chef Marin Medak.
Na jednom se mjestu moglo isprobati fantastična nagrađivana vina vrhunskih hrvatskih vinara Rossi, Tomaz, Dvanajščak – Kozol i Vinarije Kapol, a uzvanici su imali i jedinstvenu priliku zaviriti iza kulisa i isprobati njihova nova mlada vina. Chef Marin Medak, veliki zagovornik projekta We love local i zaljubljenik u svježe sezonske namirnice, pripremio je slijed vrhunskih delicija koje su pratile kušanje ovih ekskluzivnih vinskih dragulja.
Tko je sve podržao event i fotkao se na našem WE LOVE LOCAL photowallu, provjerite u nastavku.
U kojim smo sve vrhunskim hrvatskim proizvodima uživali sinoć i kakva je bila atmosfera na jesenskom WE LOVE LOCAL partyju, pogledajte ovdje.
Foto: Sanja Tušek