Restoran RougeMarin svoj jelovnik mijenja redovito i strastveno, kako bi vjernim (i budućim) posjetiteljima ponudio najbolje od sezonskih namirnica. Nisu preskočili ni ovaj mjesec složivši menu koji odiše jesenskim bojama i pravim ‘soulfood’ kombinacijama. Meso i riba slažu se s gljivama, jabukama, kruškama i narom, ponešto za sebe pronaći će oni željni eksperimenta, ali i klasičari – uz domaća jela s neprimjetnim zaokretima.
Risotto s black tiger kozicama s kremom od hokkaido tikve, listićima parmezana, amaretima i cavolo nerom, marinirana pačja prsa s pečenom ciklom i mrkvom, sotiranim šumskim gljivama, chutneyem od kruške i nara, aioli-cikla umak, fileti brancina u crustu od sušenih gljiva, jabuka i panko mrvica i toplom salaticom u smeđem maslacu od krumpira, prokulica, rikule i špeka, marinirani filet tune u sezamu s jasmin rižom s blitvom, tapenadom od crnih maslina i wasabi… Ovo su samo neka od jela – pogledajte ostatak menija u nastavku.
Da ne duljimo, cijeli menu za studeni/prosinac možete isprobati u RougeMarinu – počastite se rezervacijom! Više na Facebook i službenoj stranici restorana.