Nije tajna da se avokado, osim sa slanim kreacijama koje inspiriraju i otvaranje restorana, odlično slaže i s desertima. Volimo ga u mousseu s čokoladom, veganskom sladoledu, raznim kremama i pralinama. Umiješan u kremu gotovo je neprepoznatljivog okusa, a daje savršenu strukturu slastici, stoga je neobično da ga se do sada nitko nije sjetio staviti u čokoladu.
No američki brend artizanskih čokolada Compartes to je promijenio lansiravši prvu u svijetu čokoladu s avokadom. Bijela čokolada rađena je s organskim avokadom, a svi su foodieji već ekstra znatiželjni isprobati kakvog je okusa (i mi smo među njima). Slatkoća bijele čokolade mogla bi se baš odlično slagati s kremastim mliječnim okusom svima omiljenog avokada.
Kakve još lude čokolade Compartes ima u svojoj ponudi pogledajte na njihovoj stranici.
Foto: Compartes