Kraš Bonbonnière
U samom srcu Zagreba, na popularnom Cvjetnom trgu na adresi Varšavska 1, otvorena je novouređena trgovina Kraš Bonbonnière koja će u svom modernom, elegantnom i profinjenom ruhu postati nezaobilazno mjesto za Zagrepčane te atrakcija za sve brojnije turiste. Sa željom da razveseli svoje vjerne potrošače, s početkom proljeća Kraš je ponovno otvorio vrata neodoljivog svijeta čokolade u kojem će uz odabrani asortiman svojih poznatih brendova nuditi i velik izbor najboljih čokoladnih pralina i dražeja te jedinstvene ručno rađene čokoladne ploče.
Nove, ručno rađene čokolade
„Svi znamo da su Kraš Bonbonnière nezaobilazan dio Kraševe povijesti pa mi je iznimno drago što danas otvaramo vrata novouređene trgovine, koja je već punih 38 godina prisutna na ovoj lokaciji na Cvjetnom trgu. Naši vjerni potrošači će u ovoj trgovini, uz svoje omiljene vrhunske Kraševe proizvode, moći uživati i u ekskluzivnoj ponudi lomljenih, ručno rađenih čokolada“ – istaknuo je Bernard Ćurić, direktor Kraš Trgovine.
Svaki tjedan u ponudi će biti različiti okusi ručno rađenih čokolada, svježe dopremljenih iz Kraševe majstorske čokoladne radionice, koje će se lomiti i ukrasno pakirati na licu mjesta šireći miris svježe čokolade. Osim toga, ljubitelji Kraševih slatkih delicija moći će, kao i do sada, kupiti svoje omiljene deserte ili uz pomoć prodajnog osoblja kreirati originalan slatki poklon kojim će obradovati dragu i blisku osobu.
Prostor preuređene trgovine, koji odiše tradicijom i elegancijom, osmislio je i uredio poznati hrvatski arhitekt Ante Vrban, a sama Kraš Bonbonnière dio je projekta kojim kompanija strateški repozicionira prodajnu mrežu Kraš Trgovine. Prije ove lokacije u Zagrebu, a prema sličnom arhitektonskom rješenju, uređena je Bonbonnière trgovina u središtu Splita. U sklopu projekta, osim preuređenja i modernizacije prodajnih mjesta, inovira se i ekskluzivna ponuda Kraševih proizvoda i pakiranja, koji su u ponudi isključivo u Kraš Bonbonnière trgovinama i Kraš Choco barovima. Na taj način stoljetna tradicija i vještina u izradi čokoladnih i drugih slastica, koja se njeguje i neprestano razvija u Krašu, dobiva adekvatna mjesta prezentacije.