U Urania Baru na zagrebačkom Kvatriću kreće nova era evenata. Čekaju vas fini kokteli i finger food
Urania Bar na Kvatriću, jedno od najpopularnijih novih mjesta u Zagrebu već od samog otvorenja, uskoro kreće sa serijom novih evenata pod nazivom Hospitality Collective. Koncept ovih događanja je takav da će ekipa iz Urania Bara pozivati prijatelje i kolege iz industrije — kuhare, barmene i bariste — gdje će raditi male kreativne evente.
Ideja iza ovoga je da svi ovi mladi profesionalci međusobno dijele znanje, šire zajednicu koja se gradi oko Urania Bara te da se svi dobro podruže i pruže gostima novi, drugačiji experience. Prvi event starta 31. siječnja i 1. veljače kada u gostovanje dolazi kuhar Vanja Agić koji će raditi nekoliko svojih jela u finger food obliku. Dan poslije, 1. veljače, pridružit će mu se barmen Marino Karinja koji će predstaviti svoj novi bar Koi, na lokaciji legendarnog Papagaja.
Ostani u korak
s trendovima
Prijavi se na Journal newsletter.
Novo hit mjesto na Kvatriću
Princip je vrlo jednostavan — da vibra i atmosfera budu što opušteniji pa iz tog razloga neće biti klasičnog pairinga koktela i hrane. Gosti će moći naručiti isključivo onu hranu koju je Vanja pripremio te koktele koje je pripremio Marino, kao i koktele s menu karte ovog novog hit plejsa na Kvatriću. Planirani početak prvog eventa s Vanjom i Marinom je u 19 sati za oba dana, a to vrijedi i za nadolazeće evente u veljači.
Nakon prvog eventa, 8. veljače, na Kvatrić dolazi ekipa iz Colonna bara iz Zadra, koja će ukratko prezentirati koncept svog bara i priču koju grade u svom rodnom gradu. 12. veljače, na Trgu Eugena Kvaternika 3/3, očekujte ekipu iz Biograda na Moru iz Pocco Locco cocktail bara, odnosno tim mladih ljudi koji grade vrhunsku priču s ovim izuzetno progresivnim cocktail barom koji pomiče granice sezonskih beach barova. A 15. veljače, u goste dolazi Paloma Nera iz Splita, jedan ‘friški’ novootvoreni cocktail bar s izuzetno talentiranom ekipom.
Vrlo brzo, ekipa iz Urania Bara objavit će i ostale evente gdje će ugostiti i Stow Coffee Roasters Split, Bar Sistema također iz Splita, Vintage Bar iz Šibenika, Fratellos Prosecco Bar iz Dubrovnika, kao i mnoge druge. Kroz ovakva događanja, dečki s Kvatrića će bez sumnje pružiti novi, drugačiji doživljaj, koji spaja kreativnost, networking i ugodnu atmosferu po kojoj je Urania Bar poznat, kako za kolege iz industrije, tako i za svoje goste.
Foto: PR