

Ako ste ikad maštali o tome da naučite raditi s vrhunskom čokoladom ili jednostavno volite uživati u finim, slatkim zalogajima uz čašu vina, imamo super vijesti za vas! Priznati domaći čokoladni brend TAMAN Artisan Chocolates najavio je tri posebne radionice koje će se održati u sljedeća dva tjedna i to kao zadnja priliku za uživanje u njihovim čokoladama prije ljetnog odmora.


Čokoladna avantura počinje 24. travnja u 19 h
„Upoznajte čokolade kontroliranog podrijetla“ vodi vas u svijet kakaovca – od podrijetla i uzgoja pa sve do načina kušanja čokolade poput pravih znalaca. Ako želite znati kako prepoznati dobru čokoladu i naučiti razlikovati njene fine nijanse okusa, ova radionica je idealna za vas.
Malo prakse nikome ne škodi – 26. travnja
U subotu se održava radionica „Osnove rada s čokoladom“, gdje ćete naučiti kako pravilno rukovati čokoladom, otkriti trikove koje koriste profesionalci i saznati kako je uključiti u vlastita kulinarska remek-djela.
Čokolada i vino – 8. svibnja
Za kraj, prava poslastica za hedoniste! Na radionici Čokolada i vino, u suradnji s renomiranom vinotekom Moments, učit ćete kako savršeno sljubiti različite vrste čokolade s vrhunskim vinima. Ovo je jedna od najpopularnijih čokoladnih radionica u Zagrebu, i ne bez razloga!



Broj mjesta je ograničen, stoga ako vam ovo zvuči kao idealan proljetni plan – rezervirajte svoje mjesto što prije!
Više informacija i prijave na tamanchocolates.com/cokoladne-radionice
Foto: PR