SquareOne u centru Zagreba je sjajna ideja – vikendom za brunch i mimoze, radnim danom za poslovni ručak
Od prvog dana veljače ove godine ugostiteljski objekt SquareOne Experience Bar & Restaurant na adresi Trg žrtava fašizma 1 krenuo je s novim konceptom i jelovnikom. Sve to pod budnim okom dvoje nekoć kolega, a danas poslovnih partnera, Nikoline Antić i Ivana Teura, dobro poznatim imenima na zagrebačkoj gastro sceni.
Nakon godina rada u ugostiteljstvu odlučili su se za novi izazov i prihvatili priliku koja im se pružila da skroje nešto po svojoj mjeri. SquareOne pretvorili su u mjesto na kojem doista možete pojesti kvalitetan obrok s izvrsnim namirnicama i uživati u bottomless mimozama.
Brunch, ručak ili večernja zabava
Kako smo doznali, za početak su krenuli s baznim jelovnikom koji se sastoji od tri predjela i šest glavnih jela. Ona su dostupna od ponedjeljka do petka od 11 do 23 sata i subotom od 13 do 23. Uz baznu kartu u ponudi imaju i dva dnevna jela po cijenama od 7 do 10 eura. Subotom i nedjeljom nastavljaju dobro uhodani brunch uz bottomless mimoze (od 10 – 13 sati po cijeni od 7 eura uz obveznu konzumaciju hrane) i DJ-a. Nedjeljom je u ponudi samo brunch.
Ostani u korak
s trendovima
Prijavi se na Journal newsletter.
Kraća karta s kvalitetnim namirnicama
Poseban naglasak stavljaju na kvalitetu same namirnice, uslugu i cjelokupni doživljaj gosta. U ovih nešto manje od mjesec dana svakodnevno testiraju nove namirnice i kombinacije okusa, te slušaju goste kako bi ponudili najbolji value for money. Trenutno u redovnoj ponudi možete pronaći par predjela od kojih su najprodavaniji klasični ručno rezani beef tartar (koji posebno preporučujemo), te kozice u panko mrvicama na prženoj tortilji s guacamoleom, pikantnom majonezom i povrćem.
Od glavnih jela listu bestsellera uvjerljivo predvode sporo kuhano juneće rebro u umaku od crnog vina i povrća na pire krumpiru s mascarpone sirom, zatim miso losos s jasmin rižom i stir fry povrćem, te domaći njoki od batata s komadićima bifteka u porto demiglace umaku s kremom od gorgonzole.
Plan im je uvijek na jelovniku imati jedan rižoto, tjesteninu, mesno, riblje i vegetarijansko jelo. U ponudi, naravno, imaju i ‘nešto slatko’. Deserte ne rade sami, već su na meniju dostupne pite iz Friday Pie Shopa.
Dodatne informacije
Lokacija: Trg žrtava fašizma 1, Zagreb
Radno vrijeme: od ponedjeljka do četvrtka, od 8 do 23 h; petkom i subotom od 10 h do ponoći; nedjeljom od 10 do 15 h
Telefon: 099 310 5371
Instagram: @squareone_restaurant
Foto: Promo