“Život je kao film, a trenutna slika u ugostiteljstvu i gospodarstvu podsjeća nas na jednu dugu reklamu, odnosno EPP nakon koje ćemo nastaviti naše poslovanje, a i vratiti život u normalu (nastaviti s filmom). Koliko bude moguće. Upravo zato na ovaj period gledamo kao na EPP – EKONOMSKO PROPAGANDNU PRIVREDU”, otkrivaju nam iz RougeMarina.
Kako Rougemarin restorani više nisu otvoreni za goste, svoje su poslovanje preselili u Santoku mesnicu u Folnegovićevoj 10.
Osim pomno biranog i mariniranog mesa spremnog za termičku obradu kod kuće, u njihovom asortimanu od sada se nalaze i gotova i polugotova jela, kao što su domaća tjestenina, umaci, juhe, baze i marinade, ali i pekarski proizvodi.
Iz novog asortimana Rougemarin restorana izdvajamo:
Domaća tjestenina 500 g – 18,00 kn
Domaći ravioli punjeni ricotta sirom, vlascem i timijanom 500 g – 42,00 kn
Juha od rajčice 350 mL – 15,00 kn
Pileća juha 350 mL – 13,00 kn
Juha od muškatne tikve 350 mL – 18,00 kn
Bolonjez 800 mL – 80,00 kn
Ketchup 300 mL – 18,00 kn
Wok baza 300 mL – 25,00 kn
Sos a la Skradin 800 mL – 90,00 kn
Sve je pripremljeno uz najviše higijenske standarde, te zapakirano, pasterizirano i stavljeno u prodaju.
Svi proizvodi mogu se naručiti putem Rougemarin Web Shopa (www.rougemarin.shop), te platiti putem Internet bankarstva. Proizvode Vam mogu dostaviti idući dan na kućnu adresu ili ih možete preuzeti na parkingu ispred mesnice gdje Vam RougeMarinovi djelatnici narudžbu stave u prtljažnik automobila. Bez kontakta. A ukoliko želite, i dalje ih možete posjetiti u mesnici uz, naravno, strogo držanje svih mjera i uputa kako bi maksimalno zaštitili svoje kupce, ali i svoje radnike.
Santoku mesnica otvorena je od ponedjeljka do subote od 08:00 – 17:00 i nedjeljom od 09:00 – 14:00.
Foto: RougeMarin