Kad jednom kušate slastice iz Radnog trokuta, stalno ćete im se vraćati. Evo gdje ih probati ovog vikenda
Kad jednom kušate slastice iz Radnog trokuta, stalno ćete im se vraćati. Evo gdje ih probati ovog vikenda

Kad jednom kušate slastice iz Radnog trokuta, stalno ćete im se vraćati. Evo gdje ih probati ovog vikenda

Volite li originalne slastice, vjerujte nam – morate kušati one koje radi Irena Bakić. Ove subote, 26. listopada, Friškoteka na Vrbanima (Lopatinečka ulica 4) bit će prava meka za sladokusce jer će se na njezinim policama naći deserti njenog brenda Radni trokut. Od 8:30 ujutro pa do 14.30 sati, ili dok se sve ne rasproda, moći ćete isprobati Irenine jedinstvene kreacije.

Radni trokut_Sanja Tušek
Irena Bakić

Arhitektica po struci, Irena Bakić kroz Radni trokut istražuje okuse na posve nov način, koristeći sezonske namirnice i svoje arhitektonsko oko za detalje, o čemu smo pisali početkom godine. Kako nam je objasnila, Radni trokut „nije samo njezina kuhinja, već i svačija kuhinja“ – posvećen prostor okupljanja, stvaranja i uživanja u hrani. Ime projekta nastalo je kao posveta njezinom arhitektonskom odgoju, a kroz njega nastaju deserti koji su jednako zabavni, neočekivani i vizualno privlačni.

Na policama Friškoteke naći ćete njezine popularne kekse s komadićima čokolade, apple pie kekse, veggie brownie, pop tarteve sa šljivom i kardamom, slatka peciva i pumpkin spice rolice – sve po promotivnim cijenama i, sudeći po interesu, u ograničenim količinama! Stoga, ako želite osjetiti okus Radnog trokuta, preporučujemo da subotnje jutro provedete u Friškoteci na Vrbanima i na vrijeme osigurate svoje omiljene slastice!

Foto: Sanja Tušek i Irena Bakić

Učitati još
Zatvori