Slastičarnicu Pierre Sweet Escape, koja se smjestila na Trešnjevci, posjetili smo u rujnu prošle godine netom nakon što se otvorila. Vlasnica Iva Steinbauer nas je lijepo ugostila i ispričala nam kako je od ideje došla do realizacije, o čemu možete čitati ovdje.
Oduševila nas je tada tortama i kolačima pripremljenima od najkvalitetnijih sastojaka, a ponudu je u međuvremenu, kako je bilo i planirano od početka, proširila i raznim pekarskim proizvodima poput sourdough kruha, kroasana, cruffina…
Osvježavajuće slatka suradnja Pierrea i Melta
Najnovija stvar u kojoj sada možete uživati u Pierreu je sladoled, koji su napravili u suradnji s poznatim gelato & brunch barom Melt.
Riječ je o prirodnom, pravom gelatu, za koji Iva kaže da je njena prva ljubav. Sladoledi su bez glutena, a od okusa se izdvaja pistacija iz Brontea na Siciliji.
Ljubitelji voćnih okusa uživat će u sladoledu od limuna ili borovnice, a za sve one koji više preferiraju kremaste, tu su sladoledi od kokosa, lješnjaka, stracciatelle, tamne čokolade i vanilije. I vegani će doći na svoje jer u ponudi imaju i poneki veganski okus.
Koji će se istaknuti kao vaš favorit, najbolje da provjerite na adresi Ljubljanica 29!
Foto: Pierre Sweet Escape