U petak, 21. travnja, svi putevi vode na otvorenje terase zagrebačkog kluba Peti Kupe, na kojem će Jack predstaviti osvježenje s okusom jabuke, uz odličnu glazbu te plant-based streetfood – i vikend može početi. Za hranu će se, artisan namirnicama isključivo biljnog podrijetla, pobrinuti Beg’s Plant Based Streetfood, a za dobru atmosferu i plesne ritmove Kwaaka Delegation, Toni&Guy i DJ Pepi Jogarde.
Po svoj #MakeItCount trenutak na popularnoj zagrebačkoj terasi možete doći od 17 h i uvjeriti se kako je biljna prehrana sve samo ne dosadna. Ova prehrana, osim za zdravlje ljudi, ima dobrobiti i za planet – opušteno zagrizite slasni Beg’s Plant Based burger i obilježite nadolazeći Dan planeta Zemlje u dobrom društvu.
Popodnevni party kakav iščekujete
Beg’s Plant Based Streetfood je prvi hrvatski biljni streetfood koncept koji je već osvojio brojne Zagrepčane svojim vege užicima. Nimalo ne sumnjamo kako će njihovi kreativni zalogaji biljnog porijekla uljepšati kraj tjedna svima koji se nađu u Petom Kupeu.
Novi okusi osvježenja i streetfooda traže i odličnu glazbu: Kwaaka Delegation je kolektiv vrhunskih glazbenika koji će vas rasplesati pjesmama ikona afrobeata poput Fele Kutija, Tonyja Allena i Fatoumate Diawarre. Njihovi nastupi pune pozitivnom energijom, spajajući afričku glazbu i razne world music utjecaje u energični plesni performans.
Pult će preuzeti i DJ Pepi Jogarde, poznato ime hrvatske clubbing scene. Radijski voditelj, vinar, promotor, vlasnik diskografske kuće i jedan od najcjenjenijih DJ-a scene odvest će vas na putovanje svojom mješavinom diska, housea, techna i krautrock ploča.
Zaželite li kasnije produžiti na podij Petog Kupea, dnevno Apple Jam druženje lako pretvorite u večernje, jer se dobar provod nastavlja u plesnom ritmu uz Brinu Knauss, 19:26 i Petra Dundova.
Foto: PR, Beg’s Plant Based Streetfood, Adriatic Coasting