Zagreb je ovog tjedna dobio još jedno novo mjesto za uživanje. U hrani, piću, ali i atmosferi koju nudi izdvojen iz najužurbanijih i nagužvanih gradskih pravaca. Bistro i bar A posto i dalje je u strogom centru grada, u Ulici kneza Mislava 1, nasuprot hotela Sheraton te sada oživljava prostor koji je jedno vrijeme zjapio prazan, čekajući nove goste.
Tutto a posto?
Posjetitelji obližnjeg Branimir centra, gosti hotela i hostela u blizini te svi koji traže trenutak mira uz vrhunsku uslugu, ovdje će pronaći kutak za sebe. Divno uređen prostor vodi vas od žile kucavice bistroa i bara – šanka te krušne peći, prema skrovitijim prostorijama u kojima u intimi možete isprobati sve što se nalazi na meniju.
Koncept ponude jela baziran je na talijanskoj kuhinji, pristupačnoj, jednostavnoj i ukusnoj – iskusni pizzaiolo pred vama mijesi pizze kojih u ponudi ima taman toliko da odabir ne bude pretežak, koristeći vrhunske sastojke. Na meniju su i tjestenine, nekoliko mesnih i ribljih jela, salate te neizostavan desert.
Talijanska kuhinja i kokteli s potpisom kuće
No u A postu možete i doručkovati ili otići na brunch – fine bruschette, eggs Benedict, pastrami sendvič, samo su dio izbora, a sve ćete zaokružiti pićem po izboru. Ovisno o dobu dana, počevši od klasika koji se ispijaju prije ručka kao što su Bellini ili Mimosa, čaše vina uz ručak, pa sve do poslijepodnevnog i večernjeg odabira koji uključuje ponudu signature i klasičnih koktela.
Koktel po želji pred vama će na šanku pripremiti vrhunski koktel majstor tako da u nijednom trenu komunikacija između školovanog osoblja ne prestaje. Oni su tamo da se osjećate najugodnije moguće, bez obzira jeste li na poslovnom sastanku, piću s prijateljima, spoju ili samo kradete sat vremena u danu za svoj mir.
U A postu dobit ćete cijelo iskustvo – od divnog ambijenta u kojem se ističu detalji od tvida, sivo-crno-plava paleta boja, tepisi koje ćete odmah htjeti fotkati, pa sve do vrhunske ponude. Ovaj bistro/bar već vas čeka – pronađite ga u Ulici kneza Mislava 1, na Facebooku ili na Instagramu.
Foto: Marija Laća