Dežman bar, već poznat kao sinonim za ugodan ambijent i vrhunske zalogaje, smješten u šarmantnom Dežmanovom prolazu, ulazi u novo razdoblje. Od ponedjeljka, ovaj popularni zagrebački bistro i njegov Mini bar udružuju se s jednim od najrespektabilnijih domaćih chefova i restauratera – Marinom Rendićem. On preuzima ulogu glavnog chefa i managera, što je vijest koja će zasigurno razveseliti sve ljubitelje vrhunske gastronomije.
‘Svojim znanjem, bogatim iskustvom i entuzijazmom zasigurno će donijeti pravo osvježenje u naš bistro. S nestrpljenjem očekujemo nove kulinarske kreacije i okuse koje će Marin i ekipa donijeti na naše stolove’, objavljeno je na službenom Instagram profilu Dežman bara.
Ova promjena dolazi za chefa Rendića nakon teškog ljeta u kojem je zbog požara izgubio svoj restoran Bistro Apetiti by Marin Rendić u zagrebačkoj Jurjevskoj ulici. Iako je gubitak bio velik, Rendić se brzo vratio na scenu, spreman za nove izazove i prilike.
Premijera novog Dežman bara by Marin Rendić zakazana je već za idući petak, kada će na PLACe Marketu, poznati zagrebački chef predstaviti dva jela – ribu u crnoj soli i carpaccio od ribe. Fokus će biti na mediteranskoj kuhinji, što obećava novi, osvježeni meni u Dežman baru koji će zasigurno podići standarde i privući mnoge posjetitelje.
Veselimo se vidjeti kako će Marin Rendić svojim inovativnim pristupom dodatno obogatiti ponudu Dežman bara te donijeti nove okuse na zagrebačku gastro scenu. Ovo je početak uzbudljivog novog poglavlja za sve ljubitelje dobre hrane i pića u srcu Zagreba.
Foto: Instagram (@dezmanbar)