Već više od 25 godina Magnum izrađuje kremasti sladoled s prepoznatljivom, hrskavom čokoladom. U proizvodnji sladoleda koristi kvalitetne sastojke kao što su kakao iz održivih izvora, kalifornijski bademi i vanilija s Madagaskara. A novost koja sada dolazi iz Magnuma je sladoled s ruby čokoladom.
Ruby čokolada je prva novootkrivena čokolada u posljednjih 80 godina. Dolazi od istoimene vrste kakao zrna, a specifična boja dobivena je posebnim postupkom procesuiranja zrna bez dodavanja umjetnih okusa i boje. Okus donosi natruhe bobičastog voća i posebnu glatkoću kakva se ne osjeća kod ostalih vrsta čokolade.
Novi Magnum Ruby sladoled je prepoznatljivi kremasti sladoled umočen u hrskavu ruby čokoladu, a dolazi u manjoj verziji sladoleda na štapiću. U jednom pakiranju se nalazi šest mini sladoleda, a zasad je dostupan jedino u Americi. Hoće li se i kad pojaviti na policama naših trgovina, nije poznato, ali mi s nestrpljenjem čekamo vijesti.
Foto: Magnum