Lonci & Poklopci by Bajde, trgovine s kuhinjskim blagom, iz godine u godinu stvaraju vrijedan odnos sa svojim kupcima nudeći vrhunski kuhinjski asortiman, ali dostupan svakome tko želi dobro kuhati i uživati u hrani. Više od 10 godina uspješno posluju na devet lokacija u Hrvatskoj te u Ljubljani.
Također, prisutni su na svim značajnijim HoReCa sajmovima te opremaju mnoge hotelijere i tvrtke sitnim inventarom, roštiljima i pekačima, a nude i sjajne popuste putem VIP30 i VIP20 kartica. Odlična su adresa i kad vam treba pomoć pri grilanju – dokazali su to na nedavno predstavljanju svih vrhunskih noviteta u svijetu roštiljanja, pečenja i grilanja na jednom mjestu, na divnoj terasi Z centra.
Barbecook i Grill King
Jedini su zastupnik Barbecooka u Hrvatskoj, a za pripremu ukusnih delicija, pobrinuo se poseban gost Davy de Suttera – predstavnik Barbecooka iz Belgije, ujedno i osnivač Grill akademije koji je spremao fine mini burgere i odreske na vrhunskim roštiljima Barbecook Nestor i Siesta 310. Riječ je o roštiljima na koje do kraja mjeseca svi imaju akcijski popust od 30 %.
Osnivač obiteljske tvrtke Meat the King, Tihomir Smoljanec predstavio je mesne proizvode crne slavonske svinje, suhe odležane govedine i baby beefa. A priču je zaokružio na Grill King Kamado roštilju na ugljen koji dolazi u tri dimenzije i čak četiri boje.
Brand ambasador i poznati chef Almo Čatlak prisutnima je otkrio tajnu francuskog tart flambea i kako ga brzo pripremiti u Grill King rotirajućem plinskom pizza pekaču, dok su vegetarijanci i vegani mogli kušati njegovo inovativno jelo od file suncokretovih sjemenki u vegetarijanskom bureku, a sigurni smo kako se mesojedi neće ljutiti obzirom da je okusom vrlo sličan junetini. Burek, lazanje i pizzu možete pripremati u Grill King električnom pizza pekaču koji će u prodaji biti od 17. svibnja ove godine.
Ostani u korak
s trendovima
Prijavi se na Journal newsletter.
Pizza pekač
Na eventu je demonstrirano i korištenje Grill King indukcijskog kuhala s wokom te kako savršeno i brzo možete spremiti wok kod kuće. Picajoli Tomislav Vrkljan i Eric Scholtes pripremali su raznovrsne pizze u Grill King plinskom fiksnom pizza pekaču. Prisutni su degustirali razne pizze poput onih s bazom od bundeve i pesta, s mortadelom, ljutim kobasicom od slavonske svinje pa sve do klasične margarite.
Na sponzorskom postolju moglo se degustirati više sorti vrhunskog maslinovog ulja osnivača Olea Viride Belić, Duilia Belića poput sorte frantoio, rosulje i istarske bjelice. Začine za sve kuhare omogućio je vrhunski proizvođač začina Harissa, čiji se uzorak našao i u PR paketu.
Foto: Darko Višak