Kraj ljeta i početak jeseni iskoristili smo kao savršenu priliku za organizaciju našeg tradicionalnog Journal Partija u Rovinju, Vrhunska atmosfera, brojna poznata lica, glazbeno iznenađenje i naravno, tradicionalne delicije i osvježavajuća pića, samo su neki od razloga što ćemo i mi i naši gosti ovaj party još dugo pamtiti.
Da bi zabava protekla bezbrižno, bilo je potrebno svima osigurati najbolje moguće zalogaje i vrhunska pića tijekom cijele večeri. Bili su tu food corneri, stolovi s hranom, šankovi i punktovi s pićem, što je pridonijelo dinamici i širini ponude.
Što smo jeli?
Najbolje delicije u srcu Istre
Tijekom Journal Partija u Rovinju uživalo se u pravim istarskim specijalitetima, Pršutana Jelenić omogućila nam je pravi istarski pršut, koji se rezao na licu mjesta, pa smo tako uživali u cjelokupnom gastronomskom doživljaju!
Histris, istarski brend poznat po spravljanju mesnih delicija, na naš je party unio čar tradicionalnih istarskih mesnih proizvoda poznatih za ovo podneblje, kao što su istarski ombolo, istarska kobasica s ružmarinom, istarska kobasica s tartufima te istarska panceta.
Za sve ljubitelje sira pobrinula se istarska mljekara Latus koja u srcu Istre proizvodi vrhunske mliječne proizvode bez dodataka umjetnih aroma, boja i konzervansa.
Vege Corner
Raznolikost ponude hrane na partyju osigurao je naš Vege Corner. Svojim je kreativnim povrtnim zalogajima uveseljavao sve, pa i one koji do njega nisu došli ciljano, već su ih u prolazu privukli primamljivi mirisi i šarenilo samog kornera. Povrtni su wrapovi, primjerice, oduševili sve one koji su ih probali!
Kako bismo se zasladili, pobrinuo se Ledo koji nam je omogućio da cijelu večer uživamo u omiljenim King sladoledima. Ledo škrinja s King sladoledima i Ledo pult bili su među omiljenim punktovima na našem rovinjskom partyju gdje su gosti tijekom cijele večeri navraćali po svoju dozu omiljenih okusa King sladoleda. Zvijezda večeri bio je King Dark Velvet, novi kornet sladoled od tamne čokolade i višnje!
Da nam slatkog nikada nije dosta, uvjerili smo se kada su svi gosti pohrlili ka neodoljivim Kraš slatkišima. Bilo je tu svega, od čokolada, keksa do bombona, a Kraš je svima osigurao omiljene zalogajčiće. U staklenkama i posudama slatkiši su nam cijele večeri mamili poglede.
Što smo pili?
Odlična hrana bila je popraćena i odličnim pićima. Osvježenje se tražilo na Tanqueray, Johnnie Walker i Aperol šankovima. Tanqueray London Dry je suhi, svježi gin s bogatim okusom savršeno izbalansiranog bilja smreke, korijandera, anđelike i sladića, idealan za osvježavajući gin & tonic.
Za one koji traže nešto jače…
Najprodavaniji whiskey brend na svijetu, Johnnie Walker pun dubokih i kompleksnih okusa dozrijevao je minimalno 12 godina te ima specifičan dimni završetak. Aperol je jedan od najprodavanijih svjetski aperitiva sa svega 11% alkohola, a mnogima je omiljeno osvježavajuće alkoholno piće.
Osim toga, zabava se nastavljala na Tanqueray klupici i biciklu te Aperol ljuljačci koji su dodatno razveselili sve prisutne.
Za prijeko potrebnu hidraciju i osvježenje tokom cijele večeri idealan saveznik bila je prirodna negazirana mineralna voda Jana. Janina iznimna čistoća i sastav dolaze netaknuti, u svojem najboljem izdanju direktnog punjenja na izvoru. Cijeli Jana kreativni korner privlačio je posjetitelje, a svaki je gost prilikom uručivanja bočice vode imao priliku napisati svoju poruku svjetlećim neon flomasterom na plexy podlozi!
Welcome drink svim je gostima omogućilo Belje sa svojim odličnim novim pjenušcem La Belle Rose. Nudilo se i vrhunsko pjenušavo vino La Belle Grand. Za sve ljubitelje vina tu je bilo i njihovo bijelo, rose te crno vino; Cuvee Blanc, Cuvee Rose te Cuvee Rouge. Vina su u večer unijela aromatične i voćne note, a savršeno su se slagala i sa slanim i slatkim zalogajima.
Destilerija Aura cijelu se večer na čak dva punkta brinula za odličnu ponudu rakija, likera i koktela od likera. Gosti su između ostalog uživali u njihovom poznatom Teraninu te novitetima Aura Limoncellu i Aura Orancellu. Limoncello je proizveden od kore ekoloških limuna, a Orancello od kore ekoloških naranča te se poslužuju kao digestive. Aura likeri i kokteli od likera bili su prave zvijezde večeri.
Heineken je gostima na partiju omogućio onaj osvježavajući prvi gutljaj, te nas je tijekom cijele večeri uveseljavao svojim savršeno hladnim pivom.
Veliko hvala svim sponzorima koji su pomogli u realizaciji Journal partyja u Rovinju: Jana, PPD Global, DS Automobiles, Eucerin, Aura, Belje, Kraš, Ledo i Heineken. Zahvala prijateljima Pršutana Jelenić, Histris, Latus, Myrkl i Zvona catering.
Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja.
Foto: Marko Lopac, Matej Luma, Mario Poje, Dalibor Talajić, Martina Movrić