

Zara Home nas je još jednom iznenadila novim receptom – vrlo jednostavan recept za infuzirano voće i ukiseljeni kopar zvuči nam kao odlična osvježavajuća ideja za sve tople dane. Cijela priprema vrlo je kratka i jednostavna, trebat će vam samo nekoliko sastojaka koji se svi zajedno spremaju u staklenku i zatim moraju odstajati u frižideru. Hladno infuzirano voće možete poslužiti kao međuobrok, kao snack uz druženje ili ga ponijeti na plažu. Kako god, odlična ideja koju jedva čekamo isprobati.
Hladno infuzirano voće i ukiseljeni kopar

Obožavamo recepte Zare Home jer su uvijek sezonski, svježi i kreativni a vrlo jednostavni za pripremu. Danas donosimo još jedan upravo takav recept. Mnogi od nas navikli su na kiseljenje povrća, ali s voćem još nismo pokušali ovako nešto – jedva čekamo vidjeti kakvi će biti rezultati. Ovo bi mogao postati omiljen snack za sve ljubitelje voća i eksperimentiranja u kuhinji!
Sastojci
- 100 g borovnica
- 1 jabuka
- 1 kivi
- 1 mandarina
- 60 g šećera
- šaka ribizla
- 1 grančica kopra
- 1l jabučnog octa

Postupak
- Stavite grubo nasjeckano voće u zdjelu.
- Dodajte ocat i šećer pa dobro promiješajte.
- Ostavite da se infuzira do tjedan dana.
- Prije posluživanja ohladite.

Foto: Zara Home