Prije dvije godine jarunska je tržnica postala bogatija za Bistro Egoist, koji se u kratkom roku pretvorio u jednu od omiljenih kvartovskih lokacija. Podsjetimo, iza njega stoji ugostitelj Dražen Biljan. Odrastao je u ovom zagrebačkom kvartu te mu je poželio vratiti društveni život otvaranjem mjesta u kojem će uz kavu ili koktel posjetitelji moći uživati i u koncertima, nastupima umjetnika, kvizovima i raznim drugim programima.
Noviteti u ponudi
A nakon dvije godine djelovanja, proljeće je u Bistro Egoist donijelo i neke novitete. Osim u preuređenom prostoru, posjetitelji mogu uživati i u gastro delicijama koje potpisuje Manuel Crnobrnja, šef jarunske kuhinje i polufinalist posljednje sezone kulinarskog showa Masterchef.
U aktualnu ponudu uvedeni su doručak i rani ručak. Tako u jutarnjim satima, između ostalog, možete uživati u jelima poput Eggs Benedict s lososom ili pršutom, francuski omlet, Jutreko – kroasan punjen kajganom i prženom hrskavom pancetom, Frittata, Croissant Bologna i Sourdough Burrata.
Za ručak možete isprobati Ajngemahtec Vol.2, Tagliatelle Bronza, Zapečene njoke, Arancini ciklu i losos. Uz ručak se poslužuje i desert, a u cjelodnevnoj ponudi su i Focaccia pizze te tapasi u nekoliko zanimljivih varijanti. Cjelovita ponuda dostupna je na web stranici Egoista na linku.
Dodatne informacije
Lokacija: Pakoštanska ulica 5, Zagreb
Radno vrijeme: od ponedjeljka do subote od 7 do 23 h, nedjeljom od 8 do 22 h
Telefon: 098 933 6158
Instagram: @egoist_bar_jarun
Foto: Krešo Jović