

Nije tajna da volimo zaviriti u ponudu zagrebačkih craft pekarnica i isprobavati nove proizvode, diviti se njihovom umijeću, okusima i uživati u raznim proizvodima. Među najzanimljivijim imenima pekarske scene u Zagrebu izdvajaju se Bread Club i Kukuriku, dvije pekarnice koje iz dana u dan osvajaju ljubitelje kruha i peciva svojim autentičnim pristupom i vrhunskom kvalitetom.
Sourdough kruh, focaccie, kroasani i cruffini te brojne druge delicije iz njihovih pećnica već su stekle kultni status u gradu. Njihovi proizvodi često uključuju sezonske sastojke, a ovih su nas dana iz obje pekarnice iznenadili vijestima o novim proizvodima!
Bread Club ima štrudlu s višnjama
U sve Bread Clubove poslovnice stigla je štrudla od višanja! Tanko, hrskavo tijesto i bogato, sočno punjenje i kombinacija slatkog i kiselkastog.. jedva čekamo probati!
Kukuriku radi Lički roll
Iz proizvodnje pekarnice Kukuriku stigao je Lički roll, najfinije tijesto punjeno pestom od medvjeđeg luka, pecorino sirom i pinjolima! Izgleda savršeno, a poprilično smo sigurni da je i okus upravo takav!
Foto: Instagram