Najveća regionalna gastronomska konferencija Chefs’ Stage objavom ovogodišnjeg programa dokazala je da Šibenik mjesto gdje 18. i 19. ožujka trebaju biti svi koji svojim užitcima udovoljavaju dobrom hranom.
Panel diskusije i radionice
U dva dana kongresa sudionici će moći sudjelovati u preko petnaest panel diskusija i radionica koji će se temama poput “Kako privući i zadržati mlade talente”, “Fine dining & hotelska industrija”, “Menu održivosti” i “Heritage kokteli”, baviti aktualnim pitanjima ugostiteljske industrije, a čiji će sudionici svojom ekspertizom te iskustvom dati uvid u trenutno stanje, ali I ponuditi rješenja za bolju budućnost.
Masterclassovi
Osim predavanja, sudionike čekaju i masterclassovi koje će držati vrhunski znalci. Nestvarna ljepota Nacionalnog parka Krka postat će savršena kulisa za čak dva masterclassa – “Baklava” u kojem će sudjelovati Maksut Askar, Miro Uskoković i Tea Mamut te “Manastir Trout powered by Mercedes Benz” u kojem će sudjelovati Angelos Lantos, Ivan Erak i Vanja Puškar.
Uz masterclassove na NP Krka, najavljena su dva s temom “Mussels powered by The Botanist” na kojem sudjeluju Anthony Genovese, Julija Jakšić i Jakov Ujaković i “Daily catch powered by Romerquelle” na kojem će sudjelovati Eric Kragh Vildgaard, Ante Božikov, Jurica Obrol, Sakai Fumiko i Damir Tomljanović, a koji će se održati na brodu koji plovi po šibenskom arhipelagu.
Da s kongresa ne bi otišli samo pametniji, već i omamljeni okusima, uz edukativne aktivnosti ovogodišnji Chefs’ Stage nadmašio je sva očekivanja ponudom gala večera. Uz jedinstvene menue večere će oduzimati dah I ambijentom. Osim u poznatom Pelegrini restoranu, očekuju vas večere na mjestima na kojima bi ih zadnje očekivali. Centrom hedonizma nakratko će postati HNK Šibenik i Galerija svetog Krševana.
Svoje mjesto na večerama koje ćete dugo prepričavati i masterclasovima koji će pružiti jedinstveni uvid u tajne majstora možete nabaviti na službenoj stranici Chefs’ Stage.
Foto: PR