U ugodnom ambijentu restorana Bistro Apetit, brojni poznati uzvanici, sommelieri i drugi gosti imali su priliku prisustvovati svečanoj večeri prilikom koje su predstavljena vina brenda Vezak. Pored vrhunskih vinskih kapljica, gosti su uživali u meniju sa pet slijedova koji je posebno za navedenu prigodu osmislio Marin Rendić, vlasnik i glavni chef zagrebačkog Bistroa Apetit, a Vezak vina predstavio je g. Dubravko Ćuk, glavni enolog Badela 1862, koji je zajedno sa chefom prije svakog slijeda iznio pojedinosti o svakom od ponuđenih vina.
Vezak vino idealna za ljepotu povezivanja
Zanimljivo je kako je linija vina Vezak već osvojila nagrade na prestižnim svjetskim vinskim natjecanjima u Njemačkoj i Londonu.
Daruvarska vina zahvatio je veliki rebrending, koji je novim zaokretom u stilu i tehnologiji proizvodnje unaprijedio kvalitetu vina postavljajući tako temelje za snažan iskorak na tržište u bijelim vinima.
Osim promjene stila, rebrending je obuhvatio i promjene etikete zadržavajući prepoznatljivi element vina Daruvara – simbol ždrala, a dodajući mu novo ruho na moderan način kroz tradicionalan vez čime se istaknula vrijednost Hrvatske baštine te pokazalo što vrijedno i plemenito ima Slavonija.
Ova jedinstvena linija dolazi iz suncem okupanog dijela Slavonije, sa specifične lokacije gdje se skladno spajaju brežuljci i doline, zemlja i nebo, sunce i sjena. Povezivanje kao misao vodilja i noseća vrijednost branda provlači se od samog imena do dizajna etikete.
Cijela priča o brendu VEZAK sažeta je u sloganu ‘Ljepota povezivanja’ jer s neobičnom lakoćom povezuje trenutke, generacije, društva i događaje, a na prvi gutljaj osvaja iskrenim okusom.
Sigurni smo da će bijela vina brenda Vezak osvojiti srca brojnih obožavatelja posebnim dizajnom, modernim stilom, svježim, laganim i lepršavim okusima te izvrsnom kvalitetom.