Iako je već sredina prosinca i u starom normalnom bi zagrebačke ulice bile prepune ljudi, prožete mirisima fine hrane i kuhanog vina, ove godine su iste te ulice bez uobičajene gužve koju povezujemo s najljepšim europskim božićnim sajmom. Ipak, to što ove godine ne možemo uživati u velikim druženjima ne znači da moramo propustiti omiljene zimske zalogaje! Sjajne vijesti stižu iz srca grada – restoran Boban otvara božićni kutak!
Božićni kutak restorana Boban
Kutak se smjestio u ostakljenom dijelu restorana s pogledom na Gajevu i Trg, a u ponudi će biti raznovrsna jela to go prilagođena blagdanskom ozračju koja se mogu jesti ‘u hodu’.
Uz svima poznata jela, ponuda je obogaćena novim blagdanskim specijalitetima. Tako ćete svakodnevno moći uživati u domaćim kobasicama s dinstanim zeljem, gurmanskim sendvičima sa svježim domaćim kruhom, okrepljujućim juhama ili slatkim mini palačinkama sa šumskim voćem ili Nutellom.
Za one vjerne klasicima, ostaje mogućnost narudžbe jela sa standardnog menija, kao što su Rustica, rižoto s kozicama i lavandom, domaći njoki u umaku od jelena i, najpoznatiji desert kuće, čokoladni fondant sa sladoledom od vanilije.
Za potpuni ugođaj adventa, možete se ugrijati šalicom kuhanog vina, kuhanog gina, finog pjenušca ili jednostavno kavom za van. Također, u ponudi ćete pronaći i druga pića iz standardne ponude.
Kutak će biti otvoren svaki dan od 11:30 do 23:00, a za Badnjak će u posebnoj ponudi biti bakalar koji će se raditi samo po narudžbi.
Foto: Marija Nikšić