Svi znamo otpjevati “svako jutro jedno jaje, organizmu snagu daje”, a stara televizijska reklama itekako je u pravu što se tiče kvalitetnog doručka i omjera svih potrebnih tvari koje jedno jaje u sebi sadržava. I ne samo doručka, jaja na sve načine obožavamo u razna doba dana, a sada u različitim receptima možete uživati i na jednoj adresi u Zagrebu.
Naime, u Boškovićevoj 11 otvoren je Eggspress, restoran posvećen samo poznatim (i možda još nepoznatim) jelima u kojima je jaje glavni sastojak. Ova omeletterija, prva u Hrvatskoj, poslužuje omlete, jaja na oko, kuhana jaja, jaja Benedict, kajgane, shakshuku, poširana jaja, na sendviču, s povrćem, na salatu, samo od bjelanjaka, pa čak i deserte od jaja – obožavane šnenokle, između ostalog.
Što god si možete zamisliti dobit ćete ovdje, u kombinaciji s jajima hrvatskih OPG-ova, domaćim kruhom iz Korice i drugim svježim sastojcima s Dolca. Detaljnije menu provjerite na Facebook stranici i zavirite u Eggspressov magičan svijet jaja.
Foto: Eggspress