Pasta time: Raviole od keramike dodajemo na must-have listu
Pasta time: Raviole od keramike dodajemo na must-have listu

Pasta time: Raviole od keramike
dodajemo na must-have listu

Unikatni i jedinstveni detalji koje unosimo u svaki kutak svog doma mogu upotpunosti promijeniti njegov izgled. Iako malih dimenzija, upravo ovim detaljima postižemo autentičnost te istovremeno popunjavamo prazne police ili prostore. Spajajući praktičnost i zanimljivi dizajn, ručno rađeni predmeti pripovijedaju priču o ljubavi prema umjetnosti i kreativnosti koja stoji iza njih. Različitih materijala i funkcija, oni vrlo lako mogu postati najupečatljiviji i omiljeni detalji u vašem domu. U to smo se već uvjerili kada su u pitanju brendovi Alice Funge Ceramics i Dual ceramics. Međutim, u posljednje vrijeme pažnju su nam privukli ručno rađeni ravioli od keramike brenda Boobooclay koje smo vrlo brzo dodali na wish-listu.

Boobooclay: Ručno rađena čuda

Iza brenda Boobooclay stoji Sarah Louise Jour – djevojka koja prilikom izrade predmeta od keramike pažnju obraća na svaki detalj. U njenoj online prodavaonici mogu se pronaći različite šalice, čaše, zdjele i tanjuri. Ipak, iako je prije svega fokusirana na dizajniranje i pravljenje posuđa, u posljednje vrijeme njen brend našao se u centru pažnje zbog ručno rađene ravioli tjestenine od keramike.

Iako je na prvi pogled možda nejasno koja je njihova osnovna uloga, ravioli od keramike brenda Boobooclay služe za odlaganje žlice i drugog pribora za jelo. Dakle, ovaj predmet može biti koristan tijekom kuhanja, ali i konzumiranje različitih tipova hrane. On je poznat pod nazivom dublé i uglavnom je većih dimenzija od tipične žlice.

Dizajn svakog predmeta od keramike umjetnica Sarah Louise Jour usklađuje s aktualnim godišnjim dobom te su proizvodi koje ručno pravi sezonski. Međutim, u njenoj online prodavaonici gotovo svatko može pronaći uzorak ili motive koji će mu se svidjeti, a to je rezultat činjenice da su njeni predmeti prije svega minimalistički i elegantni.

Ravioli u tanjuru i pored tanjura

O popularnosti ovog predmeta, koji se još uvijek ne može pronaći na svakom koraku, dovoljno govori činjenica da su na Boobooclay online prodavaonici svi setovi trenutno rasprodani. Ipak, umjetnica koja ih kreira ima u planu u narednih nekoliko mjeseci dopuniti ponudu. Stoga ih dodajemo na wish-listu, a u vremenu koje predstoji odlučit ćemo se za omiljeni dizajn. Cijena jednog držača za žlicu od keramike kreće se od 12 do 16 dolara.

*Članak je preuzet s portala Journal.rs.

Foto: Instagram (@booboo.clay)

Učitati još
Zatvori