Svjetska ikona dizajna Karim Rashid dolazi u Rovinj. Donosimo detalje
Svjetska ikona dizajna Karim Rashid dolazi u Rovinj. Donosimo detalje

Svjetska ikona dizajna Karim Rashid dolazi
u Rovinj. Donosimo detalje

Rovinj će od 10. do 12. listopada postati epicentar gospodarskog svijeta, i ugostiti prvo izdanje Masters of Building Faira (MBF), međunarodnog događanja koji okuplja vodeće stručnjake i investitore iz različitih sektora. Jedna od glavnih zvijezda ovog prestižnog događaja bit će svjetski poznati dizajner Karim Rashid, čije će predavanje privući pozornost stručnjaka i ljubitelja dizajna iz cijelog svijeta.

Rashid je rado viđeni predavač na sveučilištima i konferencijama diljem svijeta, a svojim istupima želi dizajn učiniti javnom temom. Istinski je vizionar s više od 4000 dizajniranih proizvoda, preko 400 nagrada i brojnim klijentima u 47 zemalja. Njegova ga sposobnost da nadiđe tipologiju i dalje čini jednim od najboljih dizajnera svoje generacije. Neki od svjetskih brendova koji se nalaze u Rashidovom portfelju su: Veuve Clicquot, Alessi, Samsung, Kenzo, Hugo Boss, Audi i ostali.

Masters of Building Fair
Karim Rashid

Masters of Building Fair

Na MBF-u će pričati o budućnosti dizajna u digitalnom dobu i prilagodbi materijalnog svijeta zahtjevima naših sve digitalnijih života. U ovoj evoluciji iz analognog u digitalno doba dizajn će odigrati ključnu ulogu. Karim vjeruje da će spoj kreativnih disciplina, od dizajna, umjetnosti, arhitekture, mode, hrane, glazbe pa sve do kulture i ljepote, unaprijediti naša iskustva i poboljšati naše živote.

Masters of Building Fair stoga nije samo poslovni događaj, već i prostor za promišljanje budućnosti dizajna i tehnologije, uz prisustvo jednog od najvećih svjetskih dizajnera današnjice. Jedinstveno je mjesto susreta koje će omogućiti networking, razmjenu informacija o stanju na tržištu, ponuditi uvide u svjetske trendove i smjestiti Hrvatsku na europsku mapu renomiranih gospodarskih događanja.

Masters of Building Fair
Maja Borovina Frankić

Tko nas još očekuje?

Masters of Building Fair okuplja sve zainteresirane strane na jednom mjestu. Povezuje investitore, developere, arhitekte, agencije za nekretnine, građevinsku operativu, proizvođače i trgovce, financijske stručnjake, osiguravatelje, konzultante tehničkog, ekonomskog i pravnog usmjerenja, kao i stručnjake iz područja tehnologije i informacijske tehnologije. Pozivamo vas da nam se pridružite i budete dio modernog graditeljstva u Hrvatskoj, izjavila je Maja Borovina Frankić, organizatorica događanja Masters of Building Fair.

Osim Rashida, neki od najiščekivanijih panelista su: stručnjak za protupotresnu gradnju David Biggs, Maud Truchi (Maslina Resort), Marko Pažanin (Sotheby’s International Realty Hrvatska), Jose Gil Douarte (Horwath), Hrvoje Dolenec (Zagrebačka banka), Ante Peranić (Ernst&Young), koji će uz ostale paneliste pokriti široki spektar tema, uključujući makroekonomske i geopolitičke trendove, tehnološke inovacije, financijske strategije projekata, teme iz područja prava, aktualne novitete poput ESG, AI i BIM-a i druge relevantne aspekte industrije.

Svoju kotizaciju za Masters of Building Fair možete osigurati na Entrio.hr, a više informacija o programu pronađite na poveznici.

 

Foto: Promo

 

Učitati još
Zatvori