Spoj elegancije i funkcionalnosti: Mlada istarska tvrtka potpisuje neke od najljepših vanjskih kuhinja

Spoj elegancije i funkcionalnosti: Mlada istarska tvrtka potpisuje neke od najljepših vanjskih kuhinja

U srcu Istre, prošlog tjedna održan je ekskluzivni Evoluta party, koji je okupljenim gostima, partnerima i prijateljima ponudio spoj inovativnog dizajna i vrhunske gastronomije. Povod ovog prestižnog događaja bio je predstavljanje najnovijih modela vanjskih betonskih kuhinja iz Evolutine kolekcije, uključujući i nagrađivanu Rock kuhinju, dobitnicu prestižne BIG SEE nagrade.

Evoluta je tvrtka koja je redefinirala koncept vanjskih kuhinja, stvarajući inovativna rješenja koja spajaju suvremeni industrijski dizajn, dugovječnost i praktičnost. Kuhinje izrađene od njihovog prepoznatljivog EvolutaCONCRETE® materijala odišu estetikom minimalističkog dizajna, dok istovremeno osiguravaju maksimalnu funkcionalnost i izdržljivost. Na ovom ekskluzivnom eventu, gosti su imali priliku vidjeti kako se Evolutine kuhinje savršeno uklapaju u stvarno kulinarsko okruženje na otvorenom – sva jela pripremala su se i servirala na njihovim kuhinjama, što je dodatno istaknulo izdržljivost i estetsku privlačnost ovih inovativnih proizvoda.

EVOLUTA_PARTY11
EVOLUTA_PARTY25

Enogastronomski vrhunac večeri

Uz podršku pažljivo odabranih partnera, event je bio organiziran kroz tematske punktove koji su pružili gostima jedinstveno enogastronomsko iskustvo. Na Wine Pointu nudila su se vrhunska vina renomiranih proizvođača poput Vina Benvenuti, Damjanić Wines, Valenta Family Wines i Vina Bruno Ferenac. Beer Point bio je posvećen craft pivima iz Bura Brewa, dok je Cocktail Point gostima omogućio uživanje u sofisticiranim koktelima.

Olive Oil Point nudio je nagrađivano maslinovo ulje iz Chiavalona, dok je Appetizer Point osigurao delikatese iz HISTRIS-a, uz sireve Latusa, čineći savršenu uvodnu ponudu. Truffle Point bio je posvećen ljubiteljima tartufa iz Karlić Tartufa, dok su nakon toga Grill Point i Pizza Point oduševili goste specijalitetima Mesnice Kalčić i kreativnim pizzama iz Robi Pizze. Dessert Point bio je sladak završetak uz delicije Sladoleda Valle Losca i kreacije Dejana Frantara.

EVOLUTA_PARTY1
EVOLUTA_PARTY5
EVOLUTA_PARTY6
EVOLUTA_PARTY7
EVOLUTA_PARTY9
EVOLUTA_PARTY11
EVOLUTA_PARTY13
EVOLUTA_PARTY12
EVOLUTA_PARTY17
EVOLUTA_PARTY19
EVOLUTA_PARTY20
EVOLUTA_PARTY22
EVOLUTA_PARTY23

Evoluta u budućnosti: Sinergija dizajna i enogastronomije

Evoluta party nije bio samo elegantna večer u znaku dizajna i gastronomije, već i uvod u novo poglavlje za ovu ambicioznu tvrtku. Predstavljanje nagrađivane Rock kuhinje i drugih modela iz najnovije kolekcije samo je nagovijestilo smjer u kojem Evoluta ide – stvarajući vanjske kuhinje koje spajaju estetsku eleganciju s dugotrajnom funkcionalnošću.

EVOLUTA_PARTY
EVOLUTA_PARTY27

Foto: PR

Učitati još
Zatvori