Obožavamo cvjetne instalacije ove umjetnice
Obožavamo cvjetne instalacije ove umjetnice

Obožavamo cvjetne
instalacije ove umjetnice

Obožavamo otkačena kreativna rješenja, zanimljive dizajnere i art direktore. Umjetnička i produkt fotografija itekako može biti jako zanimljiva i odskakati od uobičajenog zato se u potrazi za inspiracijom znamo naći doista u svim kutcima kreativnog interneta. Tako pratimo i Delfinu Carmonu, umjetnicu, fotografkinju i set stilisticu s adresom u Berlinu.

Njezine kreativne vizije predmeta i situacija naprosto nas oduševljavaju, a posebno nas uvijek vesele cvjetne instalacije koji se ističu neobičnošću oblika i forme te bojama.

Boje, oblici i situacije

Stiliziranje seta itekako je zahtjevan posao pogotovo kada klijent, ali sam proizvod traže autentičnost. Kako pronaći taj balans između funkcionalnosti, umjetnosti, ekstravaganze, jednostavnosti i upečatljivosti – pitanje je s kojima se svakodnevno suočavaju umjetnici koji se bave ovom vrstom posla. Delfina je svoje fotografije poškropila autentičnošću pa je tako i postavljanje setova za iste, na prvi pogled odmah okarakterizirano njoj. Razni oblici i forme, boje i situacije u koje stavlja predmete zanimljivi su i daju jedan savršeni artistički spoj koji nas neko vrijeme zadrži na svakoj fotografiji.

Cvjetne instalacije

No, posebno su nam za oko zapele njezine cvjetne instalacije. Gotovo prava mala umjetnička djela, jednostavna, a opet toliko kompleksna – njezina igra cvijeća je prava inspiracija. Bilo da vam može pomoći u kreativnom poslu (ako se bavite takvom vrstom) ili vas čak inspirirati da vlastiti dom uredite prema nekim od ovih načela, njezina estetika svakako će oduševiti one koji se ne boje eksperimentirati i koji vole zaviriti u malo drugačije i eklektičnije načine uređenja. Što da vam kažemo osim da uživate u harmoniji boja i oblika, te kreativnih rješenja ove zanimljive umjetnice.

Učitati još
Zatvori