Carstvo legića: Ovaj vikend u Zagrebu se održava izložba omiljenih kockica
Carstvo legića: Ovaj vikend u Zagrebu se održava izložba omiljenih kockica

Carstvo legića: Ovaj vikend u Zagrebu se
održava izložba omiljenih kockica

U potrazi ste za aktivnošću koju ovog vikenda možete provesti s djecom? A što kažete na izložbu popularnih legića? Impozantna izložba modela od LEGO kockica BRICK SHOW ponovo se održava u Family mallu 21. i 22. listopada, a predstavit će carstvo legića od čak tri milijuna kockica na još većem prostoru od 1.500 m2.

Posjetitelji će dobiti priliku za razgledanjem najatraktivnijih RC modela, spektakularnih eksponata od legić, te za interaktivnu zabavu namijenjenu najmlađima, a sve to u organizaciji Kluba Kockice.

LEGO izložba
LEGO izložba

Što nas sve čeka na LEGO izložbi?

Kockice su prvi i jedini klub koji okuplja LEGO entuzijaste u Hrvatskoj, a neki od njihovih članova na izložbi će predstaviti senzacionalne modele – od raznih diorama do dvorca Hogwarts i Eiffelovog tornja. U postavu će im se pridružiti kolege iz Njemačke LBRICK, zatim klub Skockani iz Srbije, Kocke klub iz Slovenije, TVG Brick Team iz Italije kao i druge rado viđene ekipe iz Srbije i Hrvatske.

Ovi strastveni članovi klubova i entuzijasti oživjet će animirane likove poput Mickey Mousea, Minnie Mouse, ali i dvorce, policijske postaje, te druge zanimljivosti kakve samo mogu stvoriti ljubitelji najdražih nam kockica.

Na posebnom odjelu najmlađi će se moći okušati u vožnji bagera, kamiona, autića preko aplikacije na pametnom telefonu ili preko daljinskog upravljača.

LEGO izložba
LEGO izložba

Opće informacije

Kako bi zabava potrajala, u Family mallu moći će se kupiti LEGO kockice i tako djeci kod kuće omogućiti beskrajnu zabavu, potaknuti njihovu kreativnost i utjecati na njihov razvoj samopouzdanja.

Cijena ulaznice iznosi 2,5 eura. Radno vrijeme u subotu je od 10 do 20 sati te u nedjelju od 10 do 18 sati. Više informacija možete pronaći ovdje.

LEGO izložba
LEGO izložba

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori